ROWENTA x KARL LAGERFELD МАША ЗА РЕТРО КЪДРИЦИ ROWENTA x KARL LAGERFELD WAVES ADDICT CF471L

МАША ЗА РЕТРО КЪДРИЦИ ROWENTA x KARL LAGERFELD WAVES ADDICT CF471L
1 уред, 4 прически с приставката за вълни: изберете своята

Машата за ретро къдрици Rowenta x KARL LAGERFELD Waves Addict ви предоставя възможността да оформите косата си по 4 различни начина, за да впечатлите всички наоколо със зашеметяващ стил. Постигнете своите перфектни къдрици с четири лесни за използване настройки за дълбочина: - за естествени вълнообразни къдрици, плажни вълнообразни къдрици, небрежни къдрици или изискани и бляскави вълни. Керамичното покритие осигурява лесно плъзгане, за да направи косата ви гладка и да я дари с искрящ блясък. Електронен термостат ви позволява да избирате от шест температурни степени (до 210°C) според типа коса, а подобрените функции и ергономичен дизайн правят оформянето на ежедневната перфекна прическа лесно. Всичко това в елегантен и актуален стил с минималистични дизайнерски щрихи от Karl Lagerfeld.

Референтен код : CF471LF0

Предимства напродукта

Маша за коса, с която можете да създавате вълнисти прически като в салон за красота

За великолепни резултати, постигнати без усилие, ретро машата Rowenta x KARL LAGERFELD Waves Addict  осигурява визия като след салон в четири прекрасни разновидности на вълни.

Стилизирането никога не е било по-лесно с лесни за използване настройки за дълбочина и регулируема температура според типа коса за вашия избор на естествени вълни, плажни вълни, свободни вълни или добре дефинирани вълни.

Открийте стилизиращо изживяване без усилие от професионален клас с великолепни резултати всеки път.

Характеристики – Сравнение

РЕЗУЛТАТ/УПОТРЕБА
Температурни настройки 120°-210°  
Soft air Не се прилага  
Студена въздушна струя Не се прилага  
Покритие Керамично покритие  
Функции Вълни  
Функция за освобождаване на къдрицата Не се прилага  
Маша с няколко диаметри    
Автоматично въртене Не се прилага  
Регулируема температура 120° - 210°  °C
ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН И ФУНКЦИЯ "RESPECT"
Ефективност при ниска температура Не се прилага  
Температурни настройки според типа на косата    
Студен връх    
ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН/УДОБНА УПОТРЕБА
Индикатор за загряване    
Подвижна решетка Не се прилага  
Халка за окачване    
ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ
Напрежение 220-230  V
Кабел, въртящ се на 360°    

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

Тази функция неутрализира статичното електричество и ще направи косата Ви по-еластична и лесна за къдрене. Освен това, косата Ви ще е по-лъскава и към нея няма да залепват прашинки.
Най-добре да го правите, когато уредът е студен, за да избегнете изгаряния. Натиснете „езиците“ отстрани на плочите и ги плъзнете, за да ги извадите. При повторно поставяне на плочите ги плъзнете докрай, за да се уверите, че са застанали правилно, така че да останат стабилно на мястото си.
Когато навивате кичур коса около уреда, уверете се, че използвате една част от уреда, не се опитвайте да използвате цялата му дължина. Придържайте студения накрайник със свободната си ръка.
Цилиндричната част на машата за къдрене се загрява много по време на употреба, затова внимавайте и избягвайте контакт с кожата. Уверете се, че кабелът никога не влиза в контакт с горещите части на уреда.
След като сте избрали необходимата настройка, ще трябва да изчакате 1-2 минути, докато уредът достигне точната температура.
Използвайте за по-цялостно оформяне на косата четка с голям диаметър, а за прецизно оформяне на косата - четка с малък диаметър (за създаване на по-изразени къдрици, извити навътре или навън).
Косата трябва да бъде чиста, разресана и суха, за да се предотвратят уврежданията.
Винаги изваждайте щепсела на уреда от контакта и го оставяйте да се охлади на стойката. Когато изстине напълно, почистете цилиндричната част с влажна кърпа. Никога не допускайте навлизането на вода или друга течност в дръжката.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.
Не. Не използвайте химически продукти за грижа за косата, докато използвате уреда. Нанасяйте едва след като косата е охладена и машата вече не се използва. Също така не използвайте уреда върху синтетична коса, като например екстеншъни или перуки.
Да. Поставете кичур коса между щипката и цилиндъра, в основата на корена, затворете уреда, за да го фиксирате. Внимателно плъзнете уреда по продължението на кичура чак до връхчетата на косата, като по този начин ще постигнете перфектно гладка и права коса.
Да. Трябва да навиете кичура коса около уреда и да изчакате около 20 секунди, преди да освободите къдрицата. Повторете стъпките за цялата коса. Не разресвайте косата, след като се охлади, тъй като това ще доведе до по-естествена вълнообразна прическа.
Препоръчително е да използвате кичури с ширина не повече от 2 – 3 см.