ROWENTA Premium Care Precious Curls CF3460F0

Premium Care Precious Curls CF3460F0
Красиви къдрици със съвършена грижа за всеки тип коса.

ВЕЛИКОЛЕПНИ КЪДРИЦИ СЪС СЪВЪРШЕНА ЗАЩИТА НА КОСЪМА

С машата Premium Care Precious Curls създавате лесно и удобно великолепни къдрици със съвършена грижа за косата. Притежава иновативни функции за оформяне на желаните къдрици без всякакви притеснения: регулируеми настройки спрямо типа коса, вграден таймер за контрол на времето за къдрене и предотвратяване на риска от изгаряне на косъма и уникално покритие Cashmere Keratin с арганово масло за красиви и идеални къдрици.

Референтен код : CF3460F0

Предимства напродукта

СЪВЪРШЕНА ГРИЖА И ВЕЛИКОЛЕПНИ КЪДРИЦИ

За идеални къдрици, спрямо индивидуалните предпочитания, машата Premium Care Precious Curls предоставя безкрайни възможности със съвършена грижа за косъма.

3 щадящи косъма програми осигуряват идеалната комбинация от температура и време за къдрене според типа коса за прекрасни и здрави къдрици.

3 различни настройки на времето за къдрене ви позволяват да изберете желаните къдрици -  от свободно падащи вълни до стегнати и пълни с живот къдрици.

Уникалното покритие Cashmere Keratin с арганово масло и вграденият таймер за контрол на времето за къдрене, създават красиви къдрици без риск от изгаряне.

LCD екранът осигурява високо прецизен контрол на температурата.

Premium Care Precious Curls: идеалната маша за прекрасни и стилни къдрици със съвършена грижа за косата.

Характеристики – Сравнение

РЕЗУЛТАТ/УПОТРЕБА
Температурни настройки 8  
Покритие Cashmere Keratin  
Функции Къдрици  
Диаметър на машата 25  mm
Форма Кръгла  
Регулируемо време за къдрене ДА  
Регулируема температура 130-200  °C
ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН И ФУНКЦИЯ "RESPECT"
Ефективност при ниска температура    
Температурни настройки според типа на косата    
Студен връх    
Функция "Respect"    
ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН/УДОБНА УПОТРЕБА
Автоматично изключване ДА  
Дисплей LCD  
Индикатор за загряване    
Време за загряване 45  s
Халка за окачване    
Заключване на настройките    
Вграден таймер Автоматичен  
Звуков сигнал за готовност на къдрицата    
ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ
Напрежение 110-240  V
Дължина на захранващия кабел 1,8  m
Кабел, въртящ се на 360°    
Нагревателен елемент Алуминий  
Цветове снежно бяло и канелено розов метал  
   
   
   
   
   

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

Тази функция неутрализира статичното електричество и ще направи косата Ви по-еластична и лесна за къдрене. Освен това, косата Ви ще е по-лъскава и към нея няма да залепват прашинки.
Най-добре да го правите, когато уредът е студен, за да избегнете изгаряния. Натиснете „езиците“ отстрани на плочите и ги плъзнете, за да ги извадите. При повторно поставяне на плочите ги плъзнете докрай, за да се уверите, че са застанали правилно, така че да останат стабилно на мястото си.
Когато навивате кичур коса около уреда, уверете се, че използвате една част от уреда, не се опитвайте да използвате цялата му дължина. Придържайте студения накрайник със свободната си ръка.
Цилиндричната част на машата за къдрене се загрява много по време на употреба, затова внимавайте и избягвайте контакт с кожата. Уверете се, че кабелът никога не влиза в контакт с горещите части на уреда.
След като сте избрали необходимата настройка, ще трябва да изчакате 1-2 минути, докато уредът достигне точната температура.
Използвайте за по-цялостно оформяне на косата четка с голям диаметър, а за прецизно оформяне на косата - четка с малък диаметър (за създаване на по-изразени къдрици, извити навътре или навън).
Косата трябва да бъде чиста, разресана и суха, за да се предотвратят уврежданията.
Винаги изваждайте щепсела на уреда от контакта и го оставяйте да се охлади на стойката. Когато изстине напълно, почистете цилиндричната част с влажна кърпа. Никога не допускайте навлизането на вода или друга течност в дръжката.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.
Не. Не използвайте химически продукти за грижа за косата, докато използвате уреда. Нанасяйте едва след като косата е охладена и машата вече не се използва. Също така не използвайте уреда върху синтетична коса, като например екстеншъни или перуки.
Да. Поставете кичур коса между щипката и цилиндъра, в основата на корена, затворете уреда, за да го фиксирате. Внимателно плъзнете уреда по продължението на кичура чак до връхчетата на косата, като по този начин ще постигнете перфектно гладка и права коса.
Да. Трябва да навиете кичура коса около уреда и да изчакате около 20 секунди, преди да освободите къдрицата. Повторете стъпките за цялата коса. Не разресвайте косата, след като се охлади, тъй като това ще доведе до по-естествена вълнообразна прическа.
Препоръчително е да използвате кичури с ширина не повече от 2 – 3 см.