ROWENTA FOR ELITE FASHION STYLIST CF4512F0

FASHION STYLIST CF4512F0
Един уред, безброй прически

Fashion Stylist е иновативния отговор на всичките ви нужди за оформяне на прическа! Преса, маша и приставка за вълни в едно, той веднага се адаптира към всяко ваше настроение за перфектна и модерна прическа. Лесен за употреба, c йонен генератор за гладки и блестящи резултати и керамично покритие за лесно плъзгане и копринен завършек.

Референтен код : CF4512F0

Предимства напродукта

Fashion Stylist преса, маша и инструмент за вълни: Безкрайно много прически с един уред!

Изразете настроението и стила си с Fashion Stylist!

Преса за изправяне, маша и уред за вълни в едно, осигурява множество модерни прически само с един уред.

С 2 вградени гребена за ефикасно изправяне, голям диаметър 35 мм за едри къдрици и 3D плочи за красиви вълни, той се адаптира към всяко настроение.

Йонният генератор намалява статичното електричество за гладък, лъскав резултат, а керамичното покритие осигурява гладко плъзгане и копринен завършек.

Плюс две температурни настройки за всеки вид коса.

Завършен с 360° въртящ се кабел за удобна употреба, както и безопасна работа и лесно съхранение.

Характеристики – Сравнение

РЕЗУЛТАТ/УПОТРЕБА
Мощност 66  
Температурни настройки 2  
Настройка на температурата 2  
Покритие Керамично покритие  
Функции Няколко стила  
Функция за освобождаване на къдрицата Не се прилага  
Диаметър на машата 35  mm
Форма Кръгла  
Автоматично въртене Не се прилага  
Регулируема температура 170/200  °C
Аксесоари 1: 3D плочи за модерни вълнички.  
Аксесоари 2: 2 плочи за изправяне  
Аксесоари 3: Маша за къдрене  
ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН И ФУНКЦИЯ "RESPECT"
Ефективност при ниска температура Не се прилага  
Студен връх    
Функция "Respect" Не се прилага  
Йонен генератор    
ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН/УДОБНА УПОТРЕБА
Книжка със съвети Не се прилага  
Време за загряване 45  s
Подвижна решетка Не се прилага  
Капак на четката Не се прилага  
Заключване на настройките Не се прилага  
Звуков сигнал за готовност на къдрицата Не се прилага  
ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ
Напрежение 110-240  V
Дължина на захранващия кабел 1.80  m
Кабел, въртящ се на 360°    
Нагревателен елемент Алуминий  
Цветове Черно и розово  

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

Тази функция неутрализира статичното електричество и ще направи косата Ви по-еластична и лесна за къдрене. Освен това, косата Ви ще е по-лъскава и към нея няма да залепват прашинки.
Най-добре да го правите, когато уредът е студен, за да избегнете изгаряния. Натиснете „езиците“ отстрани на плочите и ги плъзнете, за да ги извадите. При повторно поставяне на плочите ги плъзнете докрай, за да се уверите, че са застанали правилно, така че да останат стабилно на мястото си.
Когато навивате кичур коса около уреда, уверете се, че използвате една част от уреда, не се опитвайте да използвате цялата му дължина. Придържайте студения накрайник със свободната си ръка.
Цилиндричната част на машата за къдрене се загрява много по време на употреба, затова внимавайте и избягвайте контакт с кожата. Уверете се, че кабелът никога не влиза в контакт с горещите части на уреда.
След като сте избрали необходимата настройка, ще трябва да изчакате 1-2 минути, докато уредът достигне точната температура.
Използвайте за по-цялостно оформяне на косата четка с голям диаметър, а за прецизно оформяне на косата - четка с малък диаметър (за създаване на по-изразени къдрици, извити навътре или навън).
Косата трябва да бъде чиста, разресана и суха, за да се предотвратят уврежданията.
Винаги изваждайте щепсела на уреда от контакта и го оставяйте да се охлади на стойката. Когато изстине напълно, почистете цилиндричната част с влажна кърпа. Никога не допускайте навлизането на вода или друга течност в дръжката.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.
Не. Не използвайте химически продукти за грижа за косата, докато използвате уреда. Нанасяйте едва след като косата е охладена и машата вече не се използва. Също така не използвайте уреда върху синтетична коса, като например екстеншъни или перуки.
Да. Поставете кичур коса между щипката и цилиндъра, в основата на корена, затворете уреда, за да го фиксирате. Внимателно плъзнете уреда по продължението на кичура чак до връхчетата на косата, като по този начин ще постигнете перфектно гладка и права коса.
Да. Трябва да навиете кичура коса около уреда и да изчакате около 20 секунди, преди да освободите къдрицата. Повторете стъпките за цялата коса. Не разресвайте косата, след като се охлади, тъй като това ще доведе до по-естествена вълнообразна прическа.
Препоръчително е да използвате кичури с ширина не повече от 2 – 3 см.