ROWENTA CURL&STYLE CF3345F0

CURL&STYLE CF3345F0
ЕСТЕСТВЕНО ИЗГЛЕЖДАЩИ КЪДРИЦИ С БЛЯСЪК

Коничната маша на Rowenta създава естествени къдрици само с едно бързо и просто движение. Нейното керамично и турмалиново покритие прави косата ви лъскава като коприна, чрез естественият ефект на турмалина, който отнема статичното електричество, за страхотни къдрици.

Референтен код : CF3345F0

Коничната маша на Rowenta създава естествени къдрици и вълни без усилие.

Нейното керамично и турмалиново покритие прави косата копринено гладка, като добавя блясък и намалява статичното електричество с естественото си йонно-генериращо действие.

Тази маша има прецизен контрол на температурата за персонализиране спрямо индивидуалните нужди: благодарение на деветте температурни настройки (130°C - 200°C) адаптирате къдренето според вашия вид коса и желания резултат.

За удобство и перфектно къдрене: въртящ се кабел на 360° за повече удобство и защитна ръкавица за повече безопасност.

Характеристики – Сравнение

РЕЗУЛТАТ/УПОТРЕБА
Мощност 36  
Температурни настройки 1  
Soft air Не се прилага  
Студена въздушна струя Не се прилага  
Покритие Ceramic Tourmaline  
Функции Къдрици  
Диаметър на машата 13-25  mm
Форма Конусовиден  
Регулируема температура 200  °C
Аксесоари 1: Ръкавица  
ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН И ФУНКЦИЯ "RESPECT"
Ефективност при ниска температура Не се прилага  
Студен връх    
Функция "Respect" Не се прилага  
Макс температура на въздухопотока 200°  °C
ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН/УДОБНА УПОТРЕБА
Автоматично изключване 1  
Дисплей LCD  
Индикатор за загряване    
Време за загряване 90  s
Подвижна решетка Не се прилага  
Халка за окачване    
Капак на четката Не се прилага  
ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ
Напрежение 100-240  V
Дължина на захранващия кабел 1.8  m
Кабел, въртящ се на 360°    
Цветове Бял/Черен  
   
   
   
   

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

Тази функция неутрализира статичното електричество и ще направи косата Ви по-еластична и лесна за къдрене. Освен това, косата Ви ще е по-лъскава и към нея няма да залепват прашинки.
Най-добре да го правите, когато уредът е студен, за да избегнете изгаряния. Натиснете „езиците“ отстрани на плочите и ги плъзнете, за да ги извадите. При повторно поставяне на плочите ги плъзнете докрай, за да се уверите, че са застанали правилно, така че да останат стабилно на мястото си.
Когато навивате кичур коса около уреда, уверете се, че използвате една част от уреда, не се опитвайте да използвате цялата му дължина. Придържайте студения накрайник със свободната си ръка.
Цилиндричната част на машата за къдрене се загрява много по време на употреба, затова внимавайте и избягвайте контакт с кожата. Уверете се, че кабелът никога не влиза в контакт с горещите части на уреда.
След като сте избрали необходимата настройка, ще трябва да изчакате 1-2 минути, докато уредът достигне точната температура.
Използвайте за по-цялостно оформяне на косата четка с голям диаметър, а за прецизно оформяне на косата - четка с малък диаметър (за създаване на по-изразени къдрици, извити навътре или навън).
Косата трябва да бъде чиста, разресана и суха, за да се предотвратят уврежданията.
Винаги изваждайте щепсела на уреда от контакта и го оставяйте да се охлади на стойката. Когато изстине напълно, почистете цилиндричната част с влажна кърпа. Никога не допускайте навлизането на вода или друга течност в дръжката.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.
Не. Не използвайте химически продукти за грижа за косата, докато използвате уреда. Нанасяйте едва след като косата е охладена и машата вече не се използва. Също така не използвайте уреда върху синтетична коса, като например екстеншъни или перуки.
Да. Поставете кичур коса между щипката и цилиндъра, в основата на корена, затворете уреда, за да го фиксирате. Внимателно плъзнете уреда по продължението на кичура чак до връхчетата на косата, като по този начин ще постигнете перфектно гладка и права коса.
Да. Трябва да навиете кичура коса около уреда и да изчакате около 20 секунди, преди да освободите къдрицата. Повторете стъпките за цялата коса. Не разресвайте косата, след като се охлади, тъй като това ще доведе до по-естествена вълнообразна прическа.
Препоръчително е да използвате кичури с ширина не повече от 2 – 3 см.