ROWENTA FOR ELITE Маша за къдрене 16 mm CF2132F0

Маша за къдрене 16 mm CF2132F0
ПЕРФЕКТНИ СТЕГНАТИ КЪДРИЦИ

ПЕРФЕКТНИ СТЕГНАТИ КЪДРИЦИ

Машата Rowenta създава стегнати и изразени къдрици благодарение на диаметъра си от 16 mm за силни резултати и керамичното покритие за подобряване на завършения вид. Разнообразни функции се съчетават в един лесен уред за оформяне с чудесна ефективност за къдрене.

Референтен код : CF2132F0

Създавайки безупречни къдрици със стегнат и изразен стил, машата Rowenta for Elite е лесен за използване уред за оформяне.

Оптималната температура от 180 °C осигурява бързо и ефективно оформяне и перфектни резултати.

Керамичното покритие подобрява прическата ви, за гладка и управляема коса, подсилена с искрящ блясък.

Диаметърът от 16 mm подхожда идеално за създаване на стегнати и игриви къдрици, а хладният връх осигурява безопасно използване.

Халката за закачане допълва продукта, за удобно прибиране без усилия.

Напълно загрята и готова за използване само за една минута, машата за къдрене от Rowenta улеснява оформянето на прическата ви.

Характеристики – Сравнение

РЕЗУЛТАТ/УПОТРЕБА
Мощност 25  
Температурни настройки 1  
Покритие Керамично покритие  
Функции Къдрици  
Диаметър на машата 16  mm
Форма Кръгла  
Регулируема температура 180  °C
ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН И ФУНКЦИЯ "RESPECT"
Студен връх    
ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН/УДОБНА УПОТРЕБА
Индикатор за загряване    
Време за загряване 60  s
Халка за окачване    
ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ
Напрежение 110-240  V
Дължина на захранващия кабел 1,8  m
Кабел, въртящ се на 360°    
Нагревателен елемент Алуминий  
Цветове Черен  

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

Тази функция неутрализира статичното електричество и ще направи косата Ви по-еластична и лесна за къдрене. Освен това, косата Ви ще е по-лъскава и към нея няма да залепват прашинки.
Най-добре да го правите, когато уредът е студен, за да избегнете изгаряния. Натиснете „езиците“ отстрани на плочите и ги плъзнете, за да ги извадите. При повторно поставяне на плочите ги плъзнете докрай, за да се уверите, че са застанали правилно, така че да останат стабилно на мястото си.
Когато навивате кичур коса около уреда, уверете се, че използвате една част от уреда, не се опитвайте да използвате цялата му дължина. Придържайте студения накрайник със свободната си ръка.
Цилиндричната част на машата за къдрене се загрява много по време на употреба, затова внимавайте и избягвайте контакт с кожата. Уверете се, че кабелът никога не влиза в контакт с горещите части на уреда.
След като сте избрали необходимата настройка, ще трябва да изчакате 1-2 минути, докато уредът достигне точната температура.
Използвайте за по-цялостно оформяне на косата четка с голям диаметър, а за прецизно оформяне на косата - четка с малък диаметър (за създаване на по-изразени къдрици, извити навътре или навън).
Косата трябва да бъде чиста, разресана и суха, за да се предотвратят уврежданията.
Винаги изваждайте щепсела на уреда от контакта и го оставяйте да се охлади на стойката. Когато изстине напълно, почистете цилиндричната част с влажна кърпа. Никога не допускайте навлизането на вода или друга течност в дръжката.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.
Не. Не използвайте химически продукти за грижа за косата, докато използвате уреда. Нанасяйте едва след като косата е охладена и машата вече не се използва. Също така не използвайте уреда върху синтетична коса, като например екстеншъни или перуки.
Да. Поставете кичур коса между щипката и цилиндъра, в основата на корена, затворете уреда, за да го фиксирате. Внимателно плъзнете уреда по продължението на кичура чак до връхчетата на косата, като по този начин ще постигнете перфектно гладка и права коса.
Да. Трябва да навиете кичура коса около уреда и да изчакате около 20 секунди, преди да освободите къдрицата. Повторете стъпките за цялата коса. Не разресвайте косата, след като се охлади, тъй като това ще доведе до по-естествена вълнообразна прическа.
Препоръчително е да използвате кичури с ширина не повече от 2 – 3 см.