ROWENTA Studio Dry Premium Care CV5361F0

Studio Dry Premium Care CV5361F0
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО КОМПАКТЕН & ЕФЕКТИВЕН С ADVANCED CARE ТЕХНОЛОГИЯ

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО КОМПАКТЕН И МОЩЕН, ЗА БЛЕСТЯЩА И ЗДРАВА КОСА


Premium Care Studio Dry е изключително компактен, ефективен сешоар с високо прецизен концентратор. 2100 W мощност осигуряват бързи резултати при сушене, докато технологията ADVANCED CARE предпазва косъма от прегряване, запазвайки красотата на косата всеки път.

Референтен код : CV5361F0

КОМПАКТНО & ЕФЕКТИВНО СУШЕНЕ НА КОСАТА

Изключително компактен и ефективен, сешоарът Premium Care Studio може да се похвали с прецизно насочване на въздушния поток, благодарение на ексклузивния концентратор Triple Air Precision.

2100 W мощност осигуряват бързи резултати, докато Advanced Care технологията защитава косъма от прегряване, запазвайки косата ви красива.

Йонният генератор в съчетание с ексклузивното покритие Cashmere Keratin с арганово масло придават на косата блясък и гладкост.

Позицията Хладен въздух фиксира прическата за дълготраен резултат.

Халката за окачане улеснява съхранението, а 3-те позиции позволяват персонални настройки за регулиране на силата на въздушния поток и нивото на температурата с пълен контрол и прецизност.

Premium Care Studio: изключително компактен уред за сушене на косата за дълготрайни резултати.

 

Характеристики – Сравнение

РЕЗУЛТАТ/УПОТРЕБА
Мощност 2100  
Студена въздушна струя    
Покритие на решетката Кашмирен кератин  
Концентратор 1  
Аксесоари 1: Ексклузивен концентратор Triple Air Precision за изключително прецизен въздушен поток.  
ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН И ФУНКЦИЯ "RESPECT"
Йонен генератор    
ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН/УДОБНА УПОТРЕБА
Тип мотор DC  
Компактен    
Халка за окачване    
ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ
Voltage 220-240  V
Дължина на захранващия кабел 1,8  m
Цветове черно и канелено розов метал  
Други "Advanced care" технология  

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

За най-бърз резултат, когато сушите косата си, използвайте максималната скорост. По-ниската скорост е препоръчителна, когато оформяте прическата си, за да не се разроши косата Ви.
Насочете въздушната струя към сектора от косата си, който искате да оформите (при висока температура), след това активирайте студената струя за бързо охлаждане. Този метод с преход между температурите оформя косата Ви по-ефективно.
Концентраторът Ви позволява да изсушавате конкретен сектор от косата си; използвайте го, за да насочите струята горещ въздух към сектора, който искате да изсушите.
Дифузерът се използва за оформянето на обемни прически.
Тази функция автоматично избира най-добрия компромис между температура и въздушен поток, за да се предотврати изсушаването на косата.
Тази функция автоматично спира сешоара, когато не се движи и го включва пак веднага щом започнете да го използвате.
Тази функция неутрализира статичното електричество и ще направи косата Ви по-еластична и лесна за къдрене. Освен това, косата Ви ще е по-лъскава и към нея няма да залепват прашинки.
Сешоарите се нуждаят от много малко поддръжка. Можете да ги почиствате с аксесоарите за почистване или леко влажна кърпа, за да премахнете косми или други частици, захванати в задната защитна решетка. Никога не почиствайте уреда си като използвате спирт или като го потапяте изцяло във вода. (Не забравяйте винаги да изключвате сешоара си, преди да го почиствате.)
Това е нормално, устройството за безопасност автоматично спира уреда в случай на прегряване (косъм или друга частица, хванати в задната защитна решетка например). Изчакайте сешоарът Ви да се охлади (20 минути).
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уред от клас I трябва да бъде заземен (и има само един слой изолация). Уред от клас II не е задължително да се заземява, защото има два отделни и независими слоя изолация.
С бутона за студена струя (в зависимост от модела), можете да придадете по-добра форма на косата си и я фиксирате по-добре.
Сешоарът е снабден с дифузер с подвижни пръсти. Използвайте тази функция, за да придадете обем от корените до краищата на косата.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.