ROWENTA FOR ELITE Studio Dry CV5372F0

Studio Dry CV5372F0
ВИСОКА ЕФЕКТИВНОСТ ЗА БЪРЗO И ЛЕСНО СУШЕНЕ

Висока ефективност . Rowenta Studio Dry е високо ефективен сешоар, който създава изключителни резултати бързо и ефективно, с пестене на енергия до 20%*. Концентраторът Triple Air Precision осигурява прецизен въздушен поток за идеален контрол на оформянето с избор от 3 позиции за адаптиране на въздушния поток и температурата за персонализирано оформяне. Струята хладен въздух е идеален финален щрих, който фиксира прическата за дълготраен резултат.

Референтен код : CV5372F0

* Модел от 1700 W в сравнение с модел от 2100 W от същия производител

* 1700 W model compared to a 2100 W model by the same manufacturer

Създавайки чудесно оформяне с пълен контрол, Rowenta Studio Dry ви осигурява изключителна ефективност при сушене.

Този лесен за използване сешоар е оборудван с 2100 Effiwatts ефективност за сушене, за да придаде висока ефективност на сушенето, като при това се нуждае от 20% по-малко енергия*.

Концентраторът Triple Air Precision създава прецизен въздушен поток, за да ви осигури пълен контрол върху процеса на оформяне, а 3 настройки за скорост/ температура ви позволяват да регулирате въздушния поток и температурата, докато сушите.

Този високо ефективен сешоар е оборудван с редица усъвършенствани функции за удобно и безпроблемно оформяне.

За идеален финален щрих струя студен въздух фиксира прическата на място за дълготрайни резултати.

Rowenta Studio Dry: ефективният сешоар никога не е изглеждал толкова добре.

Характеристики – Сравнение

РЕЗУЛТАТ/УПОТРЕБА
Мощност 1700  
Ефективност 2100  Effiwatts
Степен на изсушане 5  g/min
Студена въздушна струя    
Концентратор 1  
ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН/УДОБНА УПОТРЕБА
Тип мотор DC  
Компактен    
Халка за окачване    
Еко функция    
ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ
Voltage 220-240  V
Дължина на захранващия кабел 1,8  m
Цветове Черно и розово  

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

За най-бърз резултат, когато сушите косата си, използвайте максималната скорост. По-ниската скорост е препоръчителна, когато оформяте прическата си, за да не се разроши косата Ви.
Насочете въздушната струя към сектора от косата си, който искате да оформите (при висока температура), след това активирайте студената струя за бързо охлаждане. Този метод с преход между температурите оформя косата Ви по-ефективно.
Концентраторът Ви позволява да изсушавате конкретен сектор от косата си; използвайте го, за да насочите струята горещ въздух към сектора, който искате да изсушите.
Дифузерът се използва за оформянето на обемни прически.
Тази функция автоматично избира най-добрия компромис между температура и въздушен поток, за да се предотврати изсушаването на косата.
Тази функция автоматично спира сешоара, когато не се движи и го включва пак веднага щом започнете да го използвате.
Тази функция неутрализира статичното електричество и ще направи косата Ви по-еластична и лесна за къдрене. Освен това, косата Ви ще е по-лъскава и към нея няма да залепват прашинки.
Сешоарите се нуждаят от много малко поддръжка. Можете да ги почиствате с аксесоарите за почистване или леко влажна кърпа, за да премахнете косми или други частици, захванати в задната защитна решетка. Никога не почиствайте уреда си като използвате спирт или като го потапяте изцяло във вода. (Не забравяйте винаги да изключвате сешоара си, преди да го почиствате.)
Това е нормално, устройството за безопасност автоматично спира уреда в случай на прегряване (косъм или друга частица, хванати в задната защитна решетка например). Изчакайте сешоарът Ви да се охлади (20 минути).
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уред от клас I трябва да бъде заземен (и има само един слой изолация). Уред от клас II не е задължително да се заземява, защото има два отделни и независими слоя изолация.
С бутона за студена струя (в зависимост от модела), можете да придадете по-добра форма на косата си и я фиксирате по-добре.
Сешоарът е снабден с дифузер с подвижни пръсти. Използвайте тази функция, за да придадете обем от корените до краищата на косата.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.