ROWENTA Silence AC CV7920F0, Сешоар, AC Motor, 2300W, 6 Настройки, Концентратор 8 мм

Silence AC CV7920F0, Сешоар, AC Motor, 2300W, 6 Настройки, Концентратор 8 мм
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТИХ СЕШОАР

Silence AC - изключително тих сешоар

Високо ефективен, изключително безшумен,  сешоарът Silence AC запазва до +25%** от влагата в косъма, благодарение на технологията Hydra Protect - за здрава коса с блясък. Уникалното покритие Cashmere Keratin с арганово масло, заедно с йонния генератор правят косата гладка и блестяща, а професионалният AC мотор с 2300 W мощност, гарантира бързо сушене при изключителна тишина!

Референтен код : CV7920F0

*В сравнение със стандартен AC сешоар от същата марка

**Тест, направен със същия продукт, настроен на максимална степен на сушене с включен "турбо" режим

Предимства напродукта

Изключително безшумен и ефективен AC сешоар за ултра бързо и тихо сушене

Със Silence AC се наслаждавате на бързо, ефективно сушене при изключителна тишина.

Ултра безшумният сешоар, със своя мощен 2300 W мотор с професионално качество, осигурява висока ефективност, а технологията Hydra Protect запазва до +25%** от естествената хидратация на косъма за постигане на красиви резултати.

Притежава уникалното покритие Cashmere Keratin с арганово масло, за  да предотврати увреждането на косъма, докато йонният генератора прави косата гладка и блестяща.

Всичко това се допълва от тънък 8 мм концентратор за прецизно оформяне, дифузeр, който подчертава естествения обем и дефинира къдриците, както и от 6 опции за настройване на силата на въздушния поток и степените на температурата според типа коса.

Silence AC: изключително тихият сешоар за красива коса.

Характеристики – Сравнение

Professional motor (AC)  
Йонен генератор    
Цветове Черен и Розов  
Voltage 220-240  V
Дължина на захранващия кабел 1,8  m
Мощност 2300  W
Скорост на въздушния поток (km/h) 120  
Температурни настройки 3  
Студена въздушна струя    
Турбо    
Покритие на решетката Кашмирен кератин  
Концентратор 1  
Размер на накрайника 8  mm
Тип дифузер Стандарт  
   
Функция "Respect"    
Ниво на шум 75  dB(A)
Подвижна решетка    
Халка за окачване    

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

За най-бърз резултат, когато сушите косата си, използвайте максималната скорост. По-ниската скорост е препоръчителна, когато оформяте прическата си, за да не се разроши косата Ви.
Насочете въздушната струя към сектора от косата си, който искате да оформите (при висока температура), след това активирайте студената струя за бързо охлаждане. Този метод с преход между температурите оформя косата Ви по-ефективно.
Концентраторът Ви позволява да изсушавате конкретен сектор от косата си; използвайте го, за да насочите струята горещ въздух към сектора, който искате да изсушите.
Дифузерът се използва за оформянето на обемни прически.
Тази функция автоматично избира най-добрия компромис между температура и въздушен поток, за да се предотврати изсушаването на косата.
Тази функция автоматично спира сешоара, когато не се движи и го включва пак веднага щом започнете да го използвате.
Тази функция неутрализира статичното електричество и ще направи косата Ви по-еластична и лесна за къдрене. Освен това, косата Ви ще е по-лъскава и към нея няма да залепват прашинки.
Сешоарите се нуждаят от много малко поддръжка. Можете да ги почиствате с аксесоарите за почистване или леко влажна кърпа, за да премахнете косми или други частици, захванати в задната защитна решетка. Никога не почиствайте уреда си като използвате спирт или като го потапяте изцяло във вода. (Не забравяйте винаги да изключвате сешоара си, преди да го почиствате.)
Това е нормално, устройството за безопасност автоматично спира уреда в случай на прегряване (косъм или друга частица, хванати в задната защитна решетка например). Изчакайте сешоарът Ви да се охлади (20 минути).
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уред от клас I трябва да бъде заземен (и има само един слой изолация). Уред от клас II не е задължително да се заземява, защото има два отделни и независими слоя изолация.
С бутона за студена струя (в зависимост от модела), можете да придадете по-добра форма на косата си и я фиксирате по-добре.
Сешоарът е снабден с дифузер с подвижни пръсти. Използвайте тази функция, за да придадете обем от корените до краищата на косата.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.