ROWENTA FOR ELITE STUDIO DRY CV5432F0

STUDIO DRY CV5432F0
Висока ефективност за ултрабързо сушене чрез издухване и перфектни стайлинг резултати

Studio Dry осигурява перфектен стайлинг пакет за ефективно сушене с изключителен комфорт и удобство. Този високоефективен сешоар е оборудван с 2400 Effiwatts, за да се осигурят високоефективни сесии на сушене с намалено потребление на енергия, всичко това в една олекотена, компактна рамка с разнообразие от подобрени функции.

Референтен код : CV5432F0

Предимства напродукта

За разкошен стил без усилие, Studio Dry е перфектният пакет за сушене с издухване с висока ефективност.

Тази висока производителност на сешоара осигурява идеалната комбинация от производителност и лекота на употреба, с мощност от 2400 Effiwatts , за да гарантира сесии на сушене с висока ефективност с 20 % по-малко потребление на енергия, както и заден отвор с метална решетка за максимален достъп на въздух.

Открийте пълното професионално преживяване със сешоара - един уред за стайлинг, лесен за употреба.

Шест скорости/температурни настройки осигуряват пълен контрол за всеки тип коса.

Йонният генератор намалява наелектризирането за гладка, податлива на оформяне коса засилена със сияен блясък, докато приставката за студен въздух осигурява перфектен завършек, като задава стила и дълготрайни резултати.

Всичко това, в лека и компактна конструкция, която не би могла да е по-лесна за използване.

Характеристики – Сравнение

РЕЗУЛТАТ/УПОТРЕБА
Мощност 1900  
Ефективност 2400  Effiwatts
Скорост на въздушния поток (km/h) 90  
Степен на изсушане 5,6  g/min
Размер на накрайника 10  mm
Температурни настройки 3  
Скорости 3  
Студена въздушна струя    
Концентратор 1  
Тип дифузер Стандарт  
   
ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН И ФУНКЦИЯ "RESPECT"
Йонен генератор    
ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН/УДОБНА УПОТРЕБА
Тип мотор DC  
Компактен    
Халка за окачване    
Еко функция    
ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ
Voltage 220-240  V
Дължина на захранващия кабел 1,8  m
Цветове Черен и розов  

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

За най-бърз резултат, когато сушите косата си, използвайте максималната скорост. По-ниската скорост е препоръчителна, когато оформяте прическата си, за да не се разроши косата Ви.
Насочете въздушната струя към сектора от косата си, който искате да оформите (при висока температура), след това активирайте студената струя за бързо охлаждане. Този метод с преход между температурите оформя косата Ви по-ефективно.
Концентраторът Ви позволява да изсушавате конкретен сектор от косата си; използвайте го, за да насочите струята горещ въздух към сектора, който искате да изсушите.
Дифузерът се използва за оформянето на обемни прически.
Тази функция автоматично избира най-добрия компромис между температура и въздушен поток, за да се предотврати изсушаването на косата.
Тази функция автоматично спира сешоара, когато не се движи и го включва пак веднага щом започнете да го използвате.
Тази функция неутрализира статичното електричество и ще направи косата Ви по-еластична и лесна за къдрене. Освен това, косата Ви ще е по-лъскава и към нея няма да залепват прашинки.
Сешоарите се нуждаят от много малко поддръжка. Можете да ги почиствате с аксесоарите за почистване или леко влажна кърпа, за да премахнете косми или други частици, захванати в задната защитна решетка. Никога не почиствайте уреда си като използвате спирт или като го потапяте изцяло във вода. (Не забравяйте винаги да изключвате сешоара си, преди да го почиствате.)
Това е нормално, устройството за безопасност автоматично спира уреда в случай на прегряване (косъм или друга частица, хванати в задната защитна решетка например). Изчакайте сешоарът Ви да се охлади (20 минути).
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уред от клас I трябва да бъде заземен (и има само един слой изолация). Уред от клас II не е задължително да се заземява, защото има два отделни и независими слоя изолация.
С бутона за студена струя (в зависимост от модела), можете да придадете по-добра форма на косата си и я фиксирате по-добре.
Сешоарът е снабден с дифузер с подвижни пръсти. Използвайте тази функция, за да придадете обем от корените до краищата на косата.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.