ROWENTA SIGNATURE PRO AC - Promo Collection CV7819F0

SIGNATURE PRO AC - Promo Collection CV7819F0
БЪРЗО ОФОРМЯНЕ С ПРОФЕСИОНАЛНО КАЧЕСТВО НА СТИЛИЗИРАНЕ

БЪРЗО ОФОРМЯНЕ С ПРОФЕСИОНАЛНО КАЧЕСТВО

Signature Pro AC осигурява професионални резултати бързо и ефективно. Високо ефективният сешоар съчетава дълготраен AC мотор с мощна скорост на въздуха до 100 km/час за идеално оформяне на прическа.

Референтен код : CV7819F0

ПРОФЕСИОНАЛНА МОЩНОСТ ЗА ИЗСУШАВАНЕ & ДЪЛГОТРАЙНА ЕФЕКТИВНОСТ

Signature Pro AC осигурява представяне на изключително ниво за резултати с професионално качество и дълготраен блясък.

Професионален AC мотор гарантира дълъг живот и издръжливост на продукта, докато мощността на въздушната струя до 100 km/h създава високо ефективни резултати.

Оборудван с 9 mm концентратор за по-голяма прецизност и дифузер за естествен обем и оформени къдрици, Signature Pro AC предлага богато разнообразие от възможности за оформяне.

Идеално проектирана ергономия осигурява отличен комфорт при използване със струя хладен въздух като финален щрих за фиксиране на прическата за дълготраен резултат.

Signature Pro AC: за професионално оформяне с искрящ блясък и дълготрайна ефективност.

Характеристики – Сравнение

Йонен генератор Не се прилага  
Цветове Черен и розово злато  
Voltage 220-240  V
Дължина на захранващия кабел 1,8  m
Мощност 2100  
Скорост на въздушния поток (km/h) 100  
Температурни настройки 3  
Студена въздушна струя    
Концентратор 1  
Размер на накрайника 9  mm
Тип дифузер Стандарт  
   
Подвижна решетка    
Халка за окачване    

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

За най-бърз резултат, когато сушите косата си, използвайте максималната скорост. По-ниската скорост е препоръчителна, когато оформяте прическата си, за да не се разроши косата Ви.
Насочете въздушната струя към сектора от косата си, който искате да оформите (при висока температура), след това активирайте студената струя за бързо охлаждане. Този метод с преход между температурите оформя косата Ви по-ефективно.
Концентраторът Ви позволява да изсушавате конкретен сектор от косата си; използвайте го, за да насочите струята горещ въздух към сектора, който искате да изсушите.
Дифузерът се използва за оформянето на обемни прически.
Тази функция автоматично избира най-добрия компромис между температура и въздушен поток, за да се предотврати изсушаването на косата.
Тази функция автоматично спира сешоара, когато не се движи и го включва пак веднага щом започнете да го използвате.
Тази функция неутрализира статичното електричество и ще направи косата Ви по-еластична и лесна за къдрене. Освен това, косата Ви ще е по-лъскава и към нея няма да залепват прашинки.
Сешоарите се нуждаят от много малко поддръжка. Можете да ги почиствате с аксесоарите за почистване или леко влажна кърпа, за да премахнете косми или други частици, захванати в задната защитна решетка. Никога не почиствайте уреда си като използвате спирт или като го потапяте изцяло във вода. (Не забравяйте винаги да изключвате сешоара си, преди да го почиствате.)
Това е нормално, устройството за безопасност автоматично спира уреда в случай на прегряване (косъм или друга частица, хванати в задната защитна решетка например). Изчакайте сешоарът Ви да се охлади (20 минути).
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уред от клас I трябва да бъде заземен (и има само един слой изолация). Уред от клас II не е задължително да се заземява, защото има два отделни и независими слоя изолация.
С бутона за студена струя (в зависимост от модела), можете да придадете по-добра форма на косата си и я фиксирате по-добре.
Сешоарът е снабден с дифузер с подвижни пръсти. Използвайте тази функция, за да придадете обем от корените до краищата на косата.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.