ROWENTA PREMIUM CARE PRO CV7461F0

PREMIUM CARE PRO CV7461F0
ИДЕАЛНО ИЗСУШАВАНЕ, ЗАЩИТЕНА КОСА

ИДЕАЛНО ИЗСУШАВАНЕ, ЗАЩИТЕНА КОСА

Premium Care Pro осигурява бързо изсушаване за идеален завършек и защитена коса. Функцията Respect запазва естествената влага на косата и поддържа повърхността на косъма гладка*, контролирайки автоматично температурата и скоростта. Йонният генератор в съчетание с ексклузивното покритие Cashmere Keratin правят косата гладка и лесна за стилизиране.

Референтен код : CV7461F0

* Тестовете са направени в независими лабораторни изпитания спрямо нормално изсушаване на косата при максимална настройка, Франция, юни 2010 г.

* Test conducted on this same product in independent laboratory trial versus normal drying at maximum setting, France, June 2010.

Предимства напродукта

БЕЗУПРЕЧНО ИЗСУШАВАНЕ

Гладка, блестяща, обемна и лесна за стилизиране...

Premium Care Pro осигурява идеални резултати на всички фронтове.

Този високо ефективен сешоар е оборудван с 2400W мощност за бързо и ефективно изсушаване.

Функцията Respect позволява контролиране на температурата и скоростта, за да защитава косата ви, запазвайки естествената влага и поддържайки гладкостта на повърхността.*

Съчетанието от йонен генератор и ексклузивно покритие Cashmere Keratin с арганово масло прави косата гладка и управляема, с искрящ блясък.

Активният дифузер оформя къдрици и придава обем в корените, със струя хладен въздух за финален щрих за фиксиране на прическата, осигуряващо дълготрайни резултати.

С избор от 6 позиции за персонална настройка Premium Care Pro осигурява всичко необходимо, за да постигнете идеален външен вид.

Характеристики – Сравнение

РЕЗУЛТАТ/УПОТРЕБА
Мощност 2400  
2300  
Температурни настройки 3  
3  
Скорости 2  
2  
Студена въздушна струя    
   
Покритие на решетката Кашмирен кератин  
Кашмирен кератин  
Концентратор 1  
1  
   
   
ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН И ФУНКЦИЯ "RESPECT"
Функция "Respect"    
   
Йонен генератор    
   
ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН/УДОБНА УПОТРЕБА
Тип мотор DC  
AC  
Подвижна решетка    
   
Халка за окачване    
   
ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ
Напрежение 220-240  V
220-240  V
Дължина на захранващия кабел 1.8  m
1,8  m
Цветове Бял & Розов металик  
Черен и Розов  

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

За най-бърз резултат, когато сушите косата си, използвайте максималната скорост. По-ниската скорост е препоръчителна, когато оформяте прическата си, за да не се разроши косата Ви.
Насочете въздушната струя към сектора от косата си, който искате да оформите (при висока температура), след това активирайте студената струя за бързо охлаждане. Този метод с преход между температурите оформя косата Ви по-ефективно.
Концентраторът Ви позволява да изсушавате конкретен сектор от косата си; използвайте го, за да насочите струята горещ въздух към сектора, който искате да изсушите.
Дифузерът се използва за оформянето на обемни прически.
Тази функция автоматично избира най-добрия компромис между температура и въздушен поток, за да се предотврати изсушаването на косата.
Тази функция автоматично спира сешоара, когато не се движи и го включва пак веднага щом започнете да го използвате.
Тази функция неутрализира статичното електричество и ще направи косата Ви по-еластична и лесна за къдрене. Освен това, косата Ви ще е по-лъскава и към нея няма да залепват прашинки.
Сешоарите се нуждаят от много малко поддръжка. Можете да ги почиствате с аксесоарите за почистване или леко влажна кърпа, за да премахнете косми или други частици, захванати в задната защитна решетка. Никога не почиствайте уреда си като използвате спирт или като го потапяте изцяло във вода. (Не забравяйте винаги да изключвате сешоара си, преди да го почиствате.)
Това е нормално, устройството за безопасност автоматично спира уреда в случай на прегряване (косъм или друга частица, хванати в задната защитна решетка например). Изчакайте сешоарът Ви да се охлади (20 минути).
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уред от клас I трябва да бъде заземен (и има само един слой изолация). Уред от клас II не е задължително да се заземява, защото има два отделни и независими слоя изолация.
С бутона за студена струя (в зависимост от модела), можете да придадете по-добра форма на косата си и я фиксирате по-добре.
Сешоарът е снабден с дифузер с подвижни пръсти. Използвайте тази функция, за да придадете обем от корените до краищата на косата.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.