ROWENTA POWERLINE CV5090F0

POWERLINE CV5090F0
УЛТРА БЪРЗО СУШЕНЕ

Ултра бързо сушене

Powerline съчетава лека, удобна конструкция с ултра бързо сушене, висока прецизност и адаптирани настройки. Резултатът е блестяща, гладка коса със здрав вид.

Референтен код : CV5090F0

Предимства напродукта

Powerline използва мощността за оформяне на косата, в олекотена и удобна конструкция.

2300 W мощност позволяват ултра бързо сушене, докато отделянето на отрицателни йони намалява статичното електричество и хвърченето, правейки косата гладка и управляема.

С регулируеми настройки за въздушен поток и температура, адаптирани идеално за нуждите на косата ви, както и керамично покритие, осигуряващо щадящо излъчване на топлина, косата става копринено гладка и блестяща.

Оборудван с концентратор за прецизно завършване и дифузор за естествено обем при къдрава коса, Powerline дава комфортен и удобен отговор за красотата на косата.

Характеристики – Сравнение

РЕЗУЛТАТ/УПОТРЕБА
Мощност 2300  
Температурни настройки 3  
Скорости 2  
Студена въздушна струя    
Покритие на решетката Керамично покритие  
Концентратор 1  
Тип дифузер Статичен  
   
ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН/УДОБНА УПОТРЕБА
Тип мотор DC  
Подвижна решетка    
Халка за окачване    
ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ
Напрежение 220-240  V
Дължина на захранващия кабел 1,8  m
Цветове Бял  

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

За най-бърз резултат, когато сушите косата си, използвайте максималната скорост. По-ниската скорост е препоръчителна, когато оформяте прическата си, за да не се разроши косата Ви.
Насочете въздушната струя към сектора от косата си, който искате да оформите (при висока температура), след това активирайте студената струя за бързо охлаждане. Този метод с преход между температурите оформя косата Ви по-ефективно.
Концентраторът Ви позволява да изсушавате конкретен сектор от косата си; използвайте го, за да насочите струята горещ въздух към сектора, който искате да изсушите.
Дифузерът се използва за оформянето на обемни прически.
Тази функция автоматично избира най-добрия компромис между температура и въздушен поток, за да се предотврати изсушаването на косата.
Тази функция автоматично спира сешоара, когато не се движи и го включва пак веднага щом започнете да го използвате.
Тази функция неутрализира статичното електричество и ще направи косата Ви по-еластична и лесна за къдрене. Освен това, косата Ви ще е по-лъскава и към нея няма да залепват прашинки.
Сешоарите се нуждаят от много малко поддръжка. Можете да ги почиствате с аксесоарите за почистване или леко влажна кърпа, за да премахнете косми или други частици, захванати в задната защитна решетка. Никога не почиствайте уреда си като използвате спирт или като го потапяте изцяло във вода. (Не забравяйте винаги да изключвате сешоара си, преди да го почиствате.)
Това е нормално, устройството за безопасност автоматично спира уреда в случай на прегряване (косъм или друга частица, хванати в задната защитна решетка например). Изчакайте сешоарът Ви да се охлади (20 минути).
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уред от клас I трябва да бъде заземен (и има само един слой изолация). Уред от клас II не е задължително да се заземява, защото има два отделни и независими слоя изолация.
С бутона за студена струя (в зависимост от модела), можете да придадете по-добра форма на косата си и я фиксирате по-добре.
Сешоарът е снабден с дифузер с подвижни пръсти. Използвайте тази функция, за да придадете обем от корените до краищата на косата.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.