ROWENTA MOVELING CV3820F0

MOVELING CV3820F0
100% ЕФЕКТИВНОСТ ЗА БЪРЗО ОФОРМЯНЕ

Rowenta Moveling е високо ефективен сешоар, който постига изключителни резултати бързо и ефективно, с до 20% понижено потребление на енергия*. Ефектът за отделяне на йони намалява статичното електричество и хвърченето за гладка и управляема коса с искрящ блясък.

Референтен код : CV3820F0

* Модел от 1800 W в сравнение с модел от 2300 W от същия производител

Съчетавайки безкомпромисно ниво на мощност с понижено потребление на енергия, Rowenta Moveling осигурява бързо и ефективно оформяне с изключителен блясък.

С ниво на представяне от 2300 Effiwatt, този високо ефективен сешоар създава резултати, еквивалентни на модел от 2300 W при реално потребление на енергия от едва 1800 W, което води до 20% по-висока енергийна ефективност*.

Статичното електричество и хвърченето са намалени благодарение на милионите йони, излъчвани за концентриране на водните молекули в косата, което я прави гладка и управляема и ѝ придава искрящ блясък.

Персоналните настройки за сушене създават перфектна прическа, а финалният щрих със струя хладен въздух фиксира прическата за дълготрайни резултати.

Всичко това в лека и компактна форма, която позволява лесно използване и перфектна ергономия за максимален комфорт при употреба.

Характеристики – Сравнение

РЕЗУЛТАТ/УПОТРЕБА
Мощност 1800  
Ефективност 2300  Effiwatts
Степен на изсушане 5,1  g/min
Размер на накрайника 18x72  mm
Температурни настройки 3  
Скорости 2  
Студена въздушна струя    
Концентратор 1  
ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН И ФУНКЦИЯ "RESPECT"
Йонен генератор    
ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН/УДОБНА УПОТРЕБА
Тип мотор DC  
Компактен    
Халка за окачване    
Еко функция    
   
ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ
Voltage 220-240  V
Дължина на захранващия кабел 1,8  m

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

За най-бърз резултат, когато сушите косата си, използвайте максималната скорост. По-ниската скорост е препоръчителна, когато оформяте прическата си, за да не се разроши косата Ви.
Насочете въздушната струя към сектора от косата си, който искате да оформите (при висока температура), след това активирайте студената струя за бързо охлаждане. Този метод с преход между температурите оформя косата Ви по-ефективно.
Концентраторът Ви позволява да изсушавате конкретен сектор от косата си; използвайте го, за да насочите струята горещ въздух към сектора, който искате да изсушите.
Дифузерът се използва за оформянето на обемни прически.
Тази функция автоматично избира най-добрия компромис между температура и въздушен поток, за да се предотврати изсушаването на косата.
Тази функция автоматично спира сешоара, когато не се движи и го включва пак веднага щом започнете да го използвате.
Тази функция неутрализира статичното електричество и ще направи косата Ви по-еластична и лесна за къдрене. Освен това, косата Ви ще е по-лъскава и към нея няма да залепват прашинки.
Сешоарите се нуждаят от много малко поддръжка. Можете да ги почиствате с аксесоарите за почистване или леко влажна кърпа, за да премахнете косми или други частици, захванати в задната защитна решетка. Никога не почиствайте уреда си като използвате спирт или като го потапяте изцяло във вода. (Не забравяйте винаги да изключвате сешоара си, преди да го почиствате.)
Това е нормално, устройството за безопасност автоматично спира уреда в случай на прегряване (косъм или друга частица, хванати в задната защитна решетка например). Изчакайте сешоарът Ви да се охлади (20 минути).
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уред от клас I трябва да бъде заземен (и има само един слой изолация). Уред от клас II не е задължително да се заземява, защото има два отделни и независими слоя изолация.
С бутона за студена струя (в зависимост от модела), можете да придадете по-добра форма на косата си и я фиксирате по-добре.
Сешоарът е снабден с дифузер с подвижни пръсти. Използвайте тази функция, за да придадете обем от корените до краищата на косата.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.