ROWENTA Instant Dry Premium Care CV6065F0

Instant Dry Premium Care CV6065F0
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО БЪРЗО СУШЕНЕ С ГРИЖА - ЗА БЛЕСТЯЩА, ЖИВА КОСА

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО БЪРЗО СУШЕНЕ БЕЗ РИСК ОТ ИЗГАРЯНЕ. ЗА БЛЕСТЯЩА И ЗДРАВА КОСА

Premium Care Instant Dry суши изключително бързо косата, като ѝ придава блясък. Високата мощност и оптимизираната въздушна струя, благодарение на специалната клапа, подобряват ефективността при сушене, докато технологията Advanced Care осигурява идеалната температура за красива и здрава коса.

Референтен код : CV6065F0

Предимства напродукта

ЕФЕКТИВНОСТ И ГРИЖА С ИЗКЛЮЧИТЕЛНО БЪРЗИ РЕЗУЛТАТИ

Premium Care Instant Dry постига много бързи резултати при сушене, като прави косата великолепна и бляскава.

Мощността от 2200 W и уникалната клапа за оптимизиране на въздушния поток гарантират по-бързо сушене.

Ефективността се съчетава с грижата за косъма: технологията Advanced Care защитава косата от изгаряне, запазвайки я красива през целия ден.

Йонният генератор подобрява гладкостта на косъма, прави го по-покорен, като елиминира хвърченето и статичното електричество, докато дифузерът придава обем и оформя къдриците.

С подобрени функции, като позицията Студен въздух за фиксиране на прическата за дълготраен резултат, сешоарът Premium Care Instant Dry е идеалното решение при грижата за косата.

 

Характеристики – Сравнение

РЕЗУЛТАТ/УПОТРЕБА
Мощност 2200  
Температурни настройки 3  
Скорости 2  
Студена въздушна струя    
Концентратор 1  
Тип дифузер Статичен  
   
ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН/УДОБНА УПОТРЕБА
Тип мотор DC  
Подвижна решетка    
Халка за окачване    
ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ
Voltage 220-240  V
Дължина на захранващия кабел 1,8  m
Цветове снежно бяло и канелено розов метал  
Други "Advance Care" температурни настройки  

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

За най-бърз резултат, когато сушите косата си, използвайте максималната скорост. По-ниската скорост е препоръчителна, когато оформяте прическата си, за да не се разроши косата Ви.
Насочете въздушната струя към сектора от косата си, който искате да оформите (при висока температура), след това активирайте студената струя за бързо охлаждане. Този метод с преход между температурите оформя косата Ви по-ефективно.
Концентраторът Ви позволява да изсушавате конкретен сектор от косата си; използвайте го, за да насочите струята горещ въздух към сектора, който искате да изсушите.
Дифузерът се използва за оформянето на обемни прически.
Тази функция автоматично избира най-добрия компромис между температура и въздушен поток, за да се предотврати изсушаването на косата.
Тази функция автоматично спира сешоара, когато не се движи и го включва пак веднага щом започнете да го използвате.
Тази функция неутрализира статичното електричество и ще направи косата Ви по-еластична и лесна за къдрене. Освен това, косата Ви ще е по-лъскава и към нея няма да залепват прашинки.
Сешоарите се нуждаят от много малко поддръжка. Можете да ги почиствате с аксесоарите за почистване или леко влажна кърпа, за да премахнете косми или други частици, захванати в задната защитна решетка. Никога не почиствайте уреда си като използвате спирт или като го потапяте изцяло във вода. (Не забравяйте винаги да изключвате сешоара си, преди да го почиствате.)
Това е нормално, устройството за безопасност автоматично спира уреда в случай на прегряване (косъм или друга частица, хванати в задната защитна решетка например). Изчакайте сешоарът Ви да се охлади (20 минути).
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уред от клас I трябва да бъде заземен (и има само един слой изолация). Уред от клас II не е задължително да се заземява, защото има два отделни и независими слоя изолация.
С бутона за студена струя (в зависимост от модела), можете да придадете по-добра форма на косата си и я фиксирате по-добре.
Сешоарът е снабден с дифузер с подвижни пръсти. Използвайте тази функция, за да придадете обем от корените до краищата на косата.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.