ROWENTA Infini Pro Volume CV8730

Infini Pro Volume CV8730
Професионално оформяне със съвършен блясък

ПРОФЕСИОНАЛНО ОФОРМЯНЕ, СЪВЪРШЕН БЛЯСЪК

Професионалните резултати с качество като от салон са лесно достъпни благодарение на сешоара Infini Pro. AC мотор от професионален клас осигурява въздушен поток до 120km/h, с тесни концентратори за високо прецизен и гладък вид или приставка дифузор за допълнителен обем. Вече и с Ionic Control за стил според типа на косата. Косата се насища с милиони йони за елиминиране на статичното електричество и осигуряване на гладки и блестящи резултати. Меката топлина от изходната решетка с керамично покритие подсилва ефекта. Персонализираната прическа като от салон за красота се фиксира с функцията за струя хладен въздух.

Референтен код : CV8730D0

ПЪЛНО ОБСЛУЖВАНЕ КАТО В САЛОН ВЪВ ВАШИТЕ РЪЦЕ

С високоскоростния сешоар Infini Pro възможностите за професионално оформяне са на една ръка разстояние.

Задвижван с мощен AC мотор със силен въздушен поток за ултра бързо оформяне, осигуряващо безупречна прецизност чрез два тесни концентратора или допълнителен обем с приставка дифузор.

Разполага с йонен генератор за елиминиране на статичното електричество и персонализиране на прическата за всички типове коса.

Цялостна обработка по стандарт на салоните за красота, осигуряваща задържане на влагата за по-гладка, по-блестяща коса, която се оформя лесно.

Керамичното покритие на извода подсилва йонния ефект с щадяща топлина.

Финален щрих? Струята хладен въздух фиксира прическата ви с допълнителна доза блясък.

Никога преди качеството като от салон не е изглеждало толкова лесно за постигане.

Характеристики – Сравнение

Йонен генератор    
Цветове Черен и син  
Voltage 220-240  V
Дължина на захранващия кабел 1,8  m
Други Йонен генератор  
Мощност 2200  
Скорост на въздушния поток (km/h) 120  
Температурни настройки 3  
Студена въздушна струя    
Покритие на решетката Керамично покритие  
Концентратор 2  
Размер на накрайника 6*69 mm & 8*71  mm
Тип дифузер Статичен  
   
Подвижна решетка    
Халка за окачване    

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

За най-бърз резултат, когато сушите косата си, използвайте максималната скорост. По-ниската скорост е препоръчителна, когато оформяте прическата си, за да не се разроши косата Ви.
Насочете въздушната струя към сектора от косата си, който искате да оформите (при висока температура), след това активирайте студената струя за бързо охлаждане. Този метод с преход между температурите оформя косата Ви по-ефективно.
Концентраторът Ви позволява да изсушавате конкретен сектор от косата си; използвайте го, за да насочите струята горещ въздух към сектора, който искате да изсушите.
Дифузерът се използва за оформянето на обемни прически.
Тази функция автоматично избира най-добрия компромис между температура и въздушен поток, за да се предотврати изсушаването на косата.
Тази функция автоматично спира сешоара, когато не се движи и го включва пак веднага щом започнете да го използвате.
Тази функция неутрализира статичното електричество и ще направи косата Ви по-еластична и лесна за къдрене. Освен това, косата Ви ще е по-лъскава и към нея няма да залепват прашинки.
Сешоарите се нуждаят от много малко поддръжка. Можете да ги почиствате с аксесоарите за почистване или леко влажна кърпа, за да премахнете косми или други частици, захванати в задната защитна решетка. Никога не почиствайте уреда си като използвате спирт или като го потапяте изцяло във вода. (Не забравяйте винаги да изключвате сешоара си, преди да го почиствате.)
Това е нормално, устройството за безопасност автоматично спира уреда в случай на прегряване (косъм или друга частица, хванати в задната защитна решетка например). Изчакайте сешоарът Ви да се охлади (20 минути).
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уред от клас I трябва да бъде заземен (и има само един слой изолация). Уред от клас II не е задължително да се заземява, защото има два отделни и независими слоя изолация.
С бутона за студена струя (в зависимост от модела), можете да придадете по-добра форма на косата си и я фиксирате по-добре.
Сешоарът е снабден с дифузер с подвижни пръсти. Използвайте тази функция, за да придадете обем от корените до краищата на косата.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.