ROWENTA FOR ELITE INFINI PRO CV8722D0

INFINI PRO CV8722D0
УЛТРА БЪРЗО СУШЕНЕ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОФОРМЯНЕ

УЛТРА БЪРЗО СУШЕНЕ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОФОРМЯНЕ

Infini Pro е високо ефективен сешоар, който осигурява резултати с професионално качество бързо и ефективно, съчетавайки издръжлив AC мотор с мощна въздушна струя със скорост до 120 km/час. Ексклузивното покритие Keratin & Shine в съчетание с йонен генератор придава на косата искрящ блясък. 

Референтен код : CV8722D0

Предимства напродукта

ЕФЕКТИВНО СУШЕНЕ СЪС СЪВЪРШЕН БЛЯСЪК

Ултра бързият Infini Pro осигурява идеално оформяне за всички типове коса.

Благодарение на съчетанието от мощна скорост на въздуха и ексклузивното покритие Keratin & Shine, косата е блестяща и лесна за оформяне.

Общо шест различни настройки за скорост и температура осигуряват идеални резултати, адаптирани към нуждите на косата ви, докато класически дифузор придава естествен обем на къдравата коса.

За допълнителна прецизност 8 mm концентратор осигурява идеално оформяне, докато функцията за студен въздух фиксира резултатите за дълготраен завършек.

С издръжливия Infinipro получавате висока ефективност и професионално качество всеки път.

Характеристики – Сравнение

Йонен генератор    
Цветове Черен и розов  
Voltage 220-240  V
Дължина на захранващия кабел 1,8  m
Мощност 2200  
Скорост на въздушния поток (km/h) 120  
Температурни настройки 3  
Студена въздушна струя    
Покритие на решетката Кератин и Блясък  
Концентратор 1  
Размер на накрайника 8x71  mm
Тип дифузер Статичен  
   
Подвижна решетка    
Халка за окачване    

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

За най-бърз резултат, когато сушите косата си, използвайте максималната скорост. По-ниската скорост е препоръчителна, когато оформяте прическата си, за да не се разроши косата Ви.
Насочете въздушната струя към сектора от косата си, който искате да оформите (при висока температура), след това активирайте студената струя за бързо охлаждане. Този метод с преход между температурите оформя косата Ви по-ефективно.
Концентраторът Ви позволява да изсушавате конкретен сектор от косата си; използвайте го, за да насочите струята горещ въздух към сектора, който искате да изсушите.
Дифузерът се използва за оформянето на обемни прически.
Тази функция автоматично избира най-добрия компромис между температура и въздушен поток, за да се предотврати изсушаването на косата.
Тази функция автоматично спира сешоара, когато не се движи и го включва пак веднага щом започнете да го използвате.
Тази функция неутрализира статичното електричество и ще направи косата Ви по-еластична и лесна за къдрене. Освен това, косата Ви ще е по-лъскава и към нея няма да залепват прашинки.
Сешоарите се нуждаят от много малко поддръжка. Можете да ги почиствате с аксесоарите за почистване или леко влажна кърпа, за да премахнете косми или други частици, захванати в задната защитна решетка. Никога не почиствайте уреда си като използвате спирт или като го потапяте изцяло във вода. (Не забравяйте винаги да изключвате сешоара си, преди да го почиствате.)
Това е нормално, устройството за безопасност автоматично спира уреда в случай на прегряване (косъм или друга частица, хванати в задната защитна решетка например). Изчакайте сешоарът Ви да се охлади (20 минути).
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уред от клас I трябва да бъде заземен (и има само един слой изолация). Уред от клас II не е задължително да се заземява, защото има два отделни и независими слоя изолация.
С бутона за студена струя (в зависимост от модела), можете да придадете по-добра форма на косата си и я фиксирате по-добре.
Сешоарът е снабден с дифузер с подвижни пръсти. Използвайте тази функция, за да придадете обем от корените до краищата на косата.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.