ROWENTA HANDY DRY CV1630+35

HANDY DRY CV1630+35
Практичен сешоар

Handy Dry е лесен за използване сешоар, проектиран за максимално удобство, с пълен блясък и без суетене. Наслаждавайте се на бързи резултати, постигнати лесно чрез интуитивен контрол и подобрена ергономичност, с 2000 Effiwatts мощност за осигуряване на високоефективно сушене с намалена консумация на енергия.

Референтен код : CV1630F0

Предимства напродукта

За постигане на отлични резултати при стайлинга, Handy Dry осигурява перфектното безпроблемно издухване, направлявано от дланта на ръката Ви.

Този лесен за употреба сешоар осигурява незабавно надеждни резултати, с 2000 Effiwatts мощност, за да гарантира висока ефективност с 20% по-малко използване на енергия.

Задният отвор с метална решетка позволява максимален входящ въздух за оптимална работа, докато концентраторът осигурява точност до последния детайл.

Високоинтуитивните функции за управление, включващи две температурни настройки, се съчетават с подобрена ергономичност и олекотена, компактна рамка, водещи до максимално улеснено издухване.

С последното докосване на хладния въздух, за да зададете стила на място за дълготрайни резултати, Handy Dry е перфектната комбинация от удобство и страхотни резултати при сушене.

Характеристики – Сравнение

РЕЗУЛТАТ/УПОТРЕБА
Студена въздушна струя    
Концентратор 1  
ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН И ФУНКЦИЯ "RESPECT"
Йонен генератор    
ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН/УДОБНА УПОТРЕБА
Компактен    
Халка за окачване    
ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ
Voltage 220-240  V

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

За най-бърз резултат, когато сушите косата си, използвайте максималната скорост. По-ниската скорост е препоръчителна, когато оформяте прическата си, за да не се разроши косата Ви.
Насочете въздушната струя към сектора от косата си, който искате да оформите (при висока температура), след това активирайте студената струя за бързо охлаждане. Този метод с преход между температурите оформя косата Ви по-ефективно.
Концентраторът Ви позволява да изсушавате конкретен сектор от косата си; използвайте го, за да насочите струята горещ въздух към сектора, който искате да изсушите.
Дифузерът се използва за оформянето на обемни прически.
Тази функция автоматично избира най-добрия компромис между температура и въздушен поток, за да се предотврати изсушаването на косата.
Тази функция автоматично спира сешоара, когато не се движи и го включва пак веднага щом започнете да го използвате.
Тази функция неутрализира статичното електричество и ще направи косата Ви по-еластична и лесна за къдрене. Освен това, косата Ви ще е по-лъскава и към нея няма да залепват прашинки.
Сешоарите се нуждаят от много малко поддръжка. Можете да ги почиствате с аксесоарите за почистване или леко влажна кърпа, за да премахнете косми или други частици, захванати в задната защитна решетка. Никога не почиствайте уреда си като използвате спирт или като го потапяте изцяло във вода. (Не забравяйте винаги да изключвате сешоара си, преди да го почиствате.)
Това е нормално, устройството за безопасност автоматично спира уреда в случай на прегряване (косъм или друга частица, хванати в задната защитна решетка например). Изчакайте сешоарът Ви да се охлади (20 минути).
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уред от клас I трябва да бъде заземен (и има само един слой изолация). Уред от клас II не е задължително да се заземява, защото има два отделни и независими слоя изолация.
С бутона за студена струя (в зависимост от модела), можете да придадете по-добра форма на косата си и я фиксирате по-добре.
Сешоарът е снабден с дифузер с подвижни пръсти. Използвайте тази функция, за да придадете обем от корените до краищата на косата.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.