ROWENTA FOR ELITE HANDY DRY CV1622F0

HANDY DRY CV1622F0
Бързо и безпроблемно изсушаване
Удобният сешоар Rowenta for Elite Handy осигурява бързо оформяне без риск от прегряване за надеждно изсушаване, за да сте готови за излизане, в перфектен външен вид за нула време. Този лесен за използване сешоар разполага 2000 Effiwatt в енергоефективен режим на работа за по-бързо изсушаване. А автоматичното завъртане на насочения накрайник за въздушен поток ви помага да постигате чудесни резултати със съвършена лекота. Превърнете сутрешната подготовка за деня в комфортно, сигурно и ефективно изживяване.

Референтен код : CV1622F0

Предимства напродукта

Удобен сешоар Rowenta for Elite

Предлагайки бързо сушене с пълен комфорт и лекота, удобният сешоар Rowenta for Elite осигурява перфектни безпроблемни резултати при сушене всеки ден.

Насладете се на по-висока ефективност благодарение на сешоара, който работи вместо вас.

Интелигентният дизайн на накрайника за насочен въздушен поток с автоматично завъртане прави изсушаването на косата по-лесно и ефективно като същевременно я предпазва от прегряване чрез оптимално разпределение на температурата.

Ултра бързото изсушаване става възможно благодарение на мощност на сушене от 2000 Effiwatt в съчетание със самозадвижващ се усилвател за въздух.

Функцията за запазване на ниска температура предлага хладно и щадящо изсушаване, което е идеално за чувствителен скалп и за финални щрихи по прическата.

Характеристики – Сравнение

РЕЗУЛТАТ/УПОТРЕБА
Мощност 1 600  W
ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ
Допълнително включени аксесоари Oscillating nozzle  
Voltage 220-240  V
Дължина на захранващия кабел 1.8  m
Цветове Black & Pink Elite  
ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН/УДОБНА УПОТРЕБА
Тип мотор DC  
Компактен    
   
   
   

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

За най-бърз резултат, когато сушите косата си, използвайте максималната скорост. По-ниската скорост е препоръчителна, когато оформяте прическата си, за да не се разроши косата Ви.
Насочете въздушната струя към сектора от косата си, който искате да оформите (при висока температура), след това активирайте студената струя за бързо охлаждане. Този метод с преход между температурите оформя косата Ви по-ефективно.
Концентраторът Ви позволява да изсушавате конкретен сектор от косата си; използвайте го, за да насочите струята горещ въздух към сектора, който искате да изсушите.
Дифузерът се използва за оформянето на обемни прически.
Тази функция автоматично избира най-добрия компромис между температура и въздушен поток, за да се предотврати изсушаването на косата.
Тази функция автоматично спира сешоара, когато не се движи и го включва пак веднага щом започнете да го използвате.
Тази функция неутрализира статичното електричество и ще направи косата Ви по-еластична и лесна за къдрене. Освен това, косата Ви ще е по-лъскава и към нея няма да залепват прашинки.
Сешоарите се нуждаят от много малко поддръжка. Можете да ги почиствате с аксесоарите за почистване или леко влажна кърпа, за да премахнете косми или други частици, захванати в задната защитна решетка. Никога не почиствайте уреда си като използвате спирт или като го потапяте изцяло във вода. (Не забравяйте винаги да изключвате сешоара си, преди да го почиствате.)
Това е нормално, устройството за безопасност автоматично спира уреда в случай на прегряване (косъм или друга частица, хванати в задната защитна решетка например). Изчакайте сешоарът Ви да се охлади (20 минути).
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уред от клас I трябва да бъде заземен (и има само един слой изолация). Уред от клас II не е задължително да се заземява, защото има два отделни и независими слоя изолация.
С бутона за студена струя (в зависимост от модела), можете да придадете по-добра форма на косата си и я фиксирате по-добре.
Сешоарът е снабден с дифузер с подвижни пръсти. Използвайте тази функция, за да придадете обем от корените до краищата на косата.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.