ROWENTA Volumizer CV6130, Сешоар, 6 Настройки, 1800W/2400 Effiwatts, Концентратор 8mm

Volumizer CV6130, Сешоар, 6 Настройки, 1800W/2400 Effiwatts, Концентратор 8mm
Ново измерение на 3D обем
Сешоарът Rowenta Volumizer е иновативно решение за оформяне, което допълва прическата ви с великолепен обем, за прическa и стил, които винаги привличат погледите. Усетете тройното предимство на системата 3D Volume Booster: хибридна технология за до 40% по-силен въздушен поток*, който повдига корените, с 8 mm концентратор за оформяне и дифузер за невероятен обем. Открийте и допълнителните характеристики за удобство от този отличителен сешоар.

Референтен код : CV6130F0

*в сравнение с гамата Powerline CV59 от същия производител

Предимства напродукта

Сешоар Rowenta Volumizer: сушене с тройно действие

Революционно оформяне за съвършено ново измерение на стилизирането: сешоарът Rowenta Volumizer осигурява сушене с три действия за силен въздушен поток, който повдига корените, докато оформя и придава невероятен обем.

Системата 3D Volume Booster разполага с хибридна технология, която осигурява предимствата на DC и AC мотор в едно за до 40% по-силен въздушен поток*, който повдига коренит.

Концентраторът с размер 8 mm оформя, докато изсушава, а дифузерът за обем подсилва естествената плътност, жизненост и обем на косата ви.

Резултатът е прическа с допълнителен, привличащ погледите обем, в съчетание с винаги успешно изсушаване.

2400 Effiwatts мощност за сушене осигурява високоефективно представяне, а настройката Advanced Care и йонният генератор правят косата гладка, управляема и блестяща.

Първокласният дизайн допълва продукта, създавайки компактен, лек и тих сешоар за перфектни резултати ден след ден.

Характеристики – Сравнение

РЕЗУЛТАТ/УПОТРЕБА
Мощност 1800  W
Ефективност 2400  Effiwatts
Скорост на въздушния поток (km/h) 120  
Размер на накрайника 8  mm
Температурни настройки 3  
Скорости 2  
Студена въздушна струя    
Концентратор 1  
Тип дифузер Стандарт  
   
ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН И ФУНКЦИЯ "RESPECT"
Йонен генератор    
ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН/УДОБНА УПОТРЕБА
Подвижна решетка    
Халка за окачване    
Еко функция    
ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ
Voltage 230  V
Дължина на захранващия кабел 1.8  m
Цветове Бял/ сребрист  
Други Fixed cool shot  
   
   
   
   

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

За най-бърз резултат, когато сушите косата си, използвайте максималната скорост. По-ниската скорост е препоръчителна, когато оформяте прическата си, за да не се разроши косата Ви.
Насочете въздушната струя към сектора от косата си, който искате да оформите (при висока температура), след това активирайте студената струя за бързо охлаждане. Този метод с преход между температурите оформя косата Ви по-ефективно.
Концентраторът Ви позволява да изсушавате конкретен сектор от косата си; използвайте го, за да насочите струята горещ въздух към сектора, който искате да изсушите.
Дифузерът се използва за оформянето на обемни прически.
Тази функция автоматично избира най-добрия компромис между температура и въздушен поток, за да се предотврати изсушаването на косата.
Тази функция автоматично спира сешоара, когато не се движи и го включва пак веднага щом започнете да го използвате.
Тази функция неутрализира статичното електричество и ще направи косата Ви по-еластична и лесна за къдрене. Освен това, косата Ви ще е по-лъскава и към нея няма да залепват прашинки.
Сешоарите се нуждаят от много малко поддръжка. Можете да ги почиствате с аксесоарите за почистване или леко влажна кърпа, за да премахнете косми или други частици, захванати в задната защитна решетка. Никога не почиствайте уреда си като използвате спирт или като го потапяте изцяло във вода. (Не забравяйте винаги да изключвате сешоара си, преди да го почиствате.)
Това е нормално, устройството за безопасност автоматично спира уреда в случай на прегряване (косъм или друга частица, хванати в задната защитна решетка например). Изчакайте сешоарът Ви да се охлади (20 минути).
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уред от клас I трябва да бъде заземен (и има само един слой изолация). Уред от клас II не е задължително да се заземява, защото има два отделни и независими слоя изолация.
С бутона за студена струя (в зависимост от модела), можете да придадете по-добра форма на косата си и я фиксирате по-добре.
Сешоарът е снабден с дифузер с подвижни пръсти. Използвайте тази функция, за да придадете обем от корените до краищата на косата.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.