ROWENTA Ultimate Experience Maestria CV9920, Сешоар, 9 Настройки Температура/ Скорост, Аксесоари

Ultimate Experience Maestria CV9920, Сешоар, 9 Настройки Температура/ Скорост, Аксесоари
Отлично представяне в изкуството на прическата

Сешоар Rowenta Ultimate Experience Maestria CV9920 осигурява всичко необходимо, за да постигнете повече при оформянето, с усъвършенствана технология и функции за разкошна и перфектно оформена коса. Този висококачествен сешоар съчетава мотор Nano Brushless Motor за висок въздушен поток с много тесния концентратор от 5 mm, за да създаде фокусиран въздушен поток, който позволява оформяне без усилия. Изключително леката конструкция обещава ненадминат комфорт и лекота, с усъвършенствана технология Air-To-Care за изключителен блясък. Ключът за овладяване на изкуството на прическите: съчетанието от мотор с висок въздушен поток Nano Brushless Motor и много тесен концентратор от 5 мм за безкрайни възможности за оформяне на ваше разположение.

Референтен код : CV9920F0

*Тест на възприятие, 1 месец, 28 доброволци, Франция 2021 г.

Предимства напродукта

Сешоар Rowenta Ultimate Experience Maestria

С превъзходно качество и безкомпромисна ефективност ден след ден, сешоарът Rowenta Ultimate Experience Maestria е създаден да ви помага да овладеете изкуството на прическата като никога преди.

Технологията на мотора за висок въздушен поток Nano Brushless Motor се съчетава с изключително тесен концентратор от 5 mm, благодарение на което сешоарът ви осигурява фокусиран въздушен поток и безкрайни прически.

Благодарение на олекотените материали и опростената конструкция можете да откриете обновеното изживяване при оформяне на косата, което обещава ненадминат комфорт и лекота.

Усъвършенстваната технология Air-To-Care от Rowenta придава гладкост и блясък, като отрицателните и положителните йони правят косата до 93% по-блестяща.*

Maestria се допълва с пълен комплект за оформяне: 3 многофункционални принадлежности за всички ваши нужди при оформяне, 9 лесни за използване комбинации от скорост/температура, подвижна решетка за почистване с лекота и струя студен въздух като перфектен финален щрих за разкошен стил, който се запазва през целия ден.

 

Характеристики – Сравнение

Йонен генератор    
Компактен    
Цветове Черен § мед  
Voltage 220-240  V
Дължина на захранващия кабел 1.8  m
Мощност 2000  W
Температурни настройки 3  
Студена въздушна струя    
Концентратор 2  
Размер на накрайника 5 & 9  mm
Тип дифузер Стандарт  
   
Аксесоари 1: Дифузер  
Удобно захващане    
Подвижна решетка    
   
   
   
   
   
   
Цвят на щепсела Черен  

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

За най-бърз резултат, когато сушите косата си, използвайте максималната скорост. По-ниската скорост е препоръчителна, когато оформяте прическата си, за да не се разроши косата Ви.
Насочете въздушната струя към сектора от косата си, който искате да оформите (при висока температура), след това активирайте студената струя за бързо охлаждане. Този метод с преход между температурите оформя косата Ви по-ефективно.
Концентраторът Ви позволява да изсушавате конкретен сектор от косата си; използвайте го, за да насочите струята горещ въздух към сектора, който искате да изсушите.
Дифузерът се използва за оформянето на обемни прически.
Тази функция автоматично избира най-добрия компромис между температура и въздушен поток, за да се предотврати изсушаването на косата.
Тази функция автоматично спира сешоара, когато не се движи и го включва пак веднага щом започнете да го използвате.
Тази функция неутрализира статичното електричество и ще направи косата Ви по-еластична и лесна за къдрене. Освен това, косата Ви ще е по-лъскава и към нея няма да залепват прашинки.
Сешоарите се нуждаят от много малко поддръжка. Можете да ги почиствате с аксесоарите за почистване или леко влажна кърпа, за да премахнете косми или други частици, захванати в задната защитна решетка. Никога не почиствайте уреда си като използвате спирт или като го потапяте изцяло във вода. (Не забравяйте винаги да изключвате сешоара си, преди да го почиствате.)
Това е нормално, устройството за безопасност автоматично спира уреда в случай на прегряване (косъм или друга частица, хванати в задната защитна решетка например). Изчакайте сешоарът Ви да се охлади (20 минути).
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уред от клас I трябва да бъде заземен (и има само един слой изолация). Уред от клас II не е задължително да се заземява, защото има два отделни и независими слоя изолация.
С бутона за студена струя (в зависимост от модела), можете да придадете по-добра форма на косата си и я фиксирате по-добре.
Сешоарът е снабден с дифузер с подвижни пръсти. Използвайте тази функция, за да придадете обем от корените до краищата на косата.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.