ROWENTA Сешоар SCALP CARE DRYER CV9240

Сешоар SCALP CARE DRYER CV9240
Грижата вече започва от корените

Дайте на косата си вниманието и нежната грижа, която заслужава: сешоарът Rowenta Ultimate Experience Scalp Care осигурява високоефективно сушене съчетано с нежен масаж на скалпа за ненадминато изживяване. Отведете грижата за косатс си на едно ново ниво -мекото движение на масажиращите накрайници зареждат скалпа с кислород, което подсилва косата, докато нежните вибрации повдигат косата от корените за допълнителен обем.

Референтен код : CV9240F0

*vs. Studio Dry, independent laboratory test, Poland 2020.

*Клинично доказано. В сравнение с обикновен сешоар от същия производител, изпитване в независима лаборатория, 22 лица, Полша, 2020 г.

Предимства напродукта

Характеристики – Сравнение

РЕЗУЛТАТ/УПОТРЕБА
Мощност 2200  W
Размер на накрайника 7 & 11  mm
Температурни настройки 3  
Скорости 2  
Студена въздушна струя    
Концентратор 2  
Тип дифузер Активен  
   
   
ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ
Допълнително включени аксесоари Система за масжиране на скалпа Active Scalp Revitalizer  
Напрежение 220-240  V
Дължина на захранващия кабел 1.8  m
Цветове Бял/ Мед  
ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН И ФУНКЦИЯ "RESPECT"
Функция "Respect"    
Йонен генератор    
ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН/УДОБНА УПОТРЕБА
Сгъваем    
Подвижна решетка    
Еко функция    
   
   
   
   

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

За най-бърз резултат, когато сушите косата си, използвайте максималната скорост. По-ниската скорост е препоръчителна, когато оформяте прическата си, за да не се разроши косата Ви.
Насочете въздушната струя към сектора от косата си, който искате да оформите (при висока температура), след това активирайте студената струя за бързо охлаждане. Този метод с преход между температурите оформя косата Ви по-ефективно.
Концентраторът Ви позволява да изсушавате конкретен сектор от косата си; използвайте го, за да насочите струята горещ въздух към сектора, който искате да изсушите.
Дифузерът се използва за оформянето на обемни прически.
Тази функция автоматично избира най-добрия компромис между температура и въздушен поток, за да се предотврати изсушаването на косата.
Тази функция автоматично спира сешоара, когато не се движи и го включва пак веднага щом започнете да го използвате.
Тази функция неутрализира статичното електричество и ще направи косата Ви по-еластична и лесна за къдрене. Освен това, косата Ви ще е по-лъскава и към нея няма да залепват прашинки.
Сешоарите се нуждаят от много малко поддръжка. Можете да ги почиствате с аксесоарите за почистване или леко влажна кърпа, за да премахнете косми или други частици, захванати в задната защитна решетка. Никога не почиствайте уреда си като използвате спирт или като го потапяте изцяло във вода. (Не забравяйте винаги да изключвате сешоара си, преди да го почиствате.)
Това е нормално, устройството за безопасност автоматично спира уреда в случай на прегряване (косъм или друга частица, хванати в задната защитна решетка например). Изчакайте сешоарът Ви да се охлади (20 минути).
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уред от клас I трябва да бъде заземен (и има само един слой изолация). Уред от клас II не е задължително да се заземява, защото има два отделни и независими слоя изолация.
С бутона за студена струя (в зависимост от модела), можете да придадете по-добра форма на косата си и я фиксирате по-добре.
Сешоарът е снабден с дифузер с подвижни пръсти. Използвайте тази функция, за да придадете обем от корените до краищата на косата.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.