ROWENTA Сешоар Rowenta NOMAD

Сешоар Rowenta NOMAD
МОЩЕН И КОМПАКТЕН ЗА ПЕРФЕКТНИ РЕЗУЛТАТИ
Сешоар за мъже Сешоарът NOMAD е съобразен с активния начин на живот на мъжете. Компактен и изключително мощен, удобният му дизайн го прави идеалният избор за добре поддържания мъж. С високоскоростен въздушен поток за бързо изсушаване на косата, той също разполага и с възможност за контрол на температурата и скоростта. Изключително удобна, сгъваемата дръжка улеснява транспортирането в движение

Референтен код : CV4753F0

Перфектният сешоар за мъже

NOMAD е перфектният сешоар за добре поддържан мъж, съчетаващ бързо, ефективно сушене с удобен дизайн.

С мощен 2200 W мотор и 100 km / h * въздушен поток, три температурни степени и две скорости той ви позволява да адаптирате настройките спрямо желания краен резултат.

В същото време компактните му размери и сгъваемата дръжка улесняват съхранението и транспортирането, за да го използвате по всяко време и навсякъде.

С функция за хладен въздух, за да оформите финалните щрихи и изключително дълъг кабел за оптимален обхват.

* Максимална скорост без концентратор "

Характеристики – Сравнение

РЕЗУЛТАТ/УПОТРЕБА
Мощност 2200  W
Скорост на въздушния поток (km/h) 100  
Температурни настройки 3  
Скорости 2  
Студена въздушна струя    
Концентратор 1  
ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН/УДОБНА УПОТРЕБА
Тип мотор DC  
Калъф за съхранение    
Сгъваем    
Подвижна решетка    
Компактен    
Халка за окачване    
ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ
Voltage 220-240  V
Дължина на захранващия кабел 1.80  m
Цветове TRUST & BLACK  

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

За най-бърз резултат, когато сушите косата си, използвайте максималната скорост. По-ниската скорост е препоръчителна, когато оформяте прическата си, за да не се разроши косата Ви.
Насочете въздушната струя към сектора от косата си, който искате да оформите (при висока температура), след това активирайте студената струя за бързо охлаждане. Този метод с преход между температурите оформя косата Ви по-ефективно.
Концентраторът Ви позволява да изсушавате конкретен сектор от косата си; използвайте го, за да насочите струята горещ въздух към сектора, който искате да изсушите.
Дифузерът се използва за оформянето на обемни прически.
Тази функция автоматично избира най-добрия компромис между температура и въздушен поток, за да се предотврати изсушаването на косата.
Тази функция автоматично спира сешоара, когато не се движи и го включва пак веднага щом започнете да го използвате.
Тази функция неутрализира статичното електричество и ще направи косата Ви по-еластична и лесна за къдрене. Освен това, косата Ви ще е по-лъскава и към нея няма да залепват прашинки.
Сешоарите се нуждаят от много малко поддръжка. Можете да ги почиствате с аксесоарите за почистване или леко влажна кърпа, за да премахнете косми или други частици, захванати в задната защитна решетка. Никога не почиствайте уреда си като използвате спирт или като го потапяте изцяло във вода. (Не забравяйте винаги да изключвате сешоара си, преди да го почиствате.)
Това е нормално, устройството за безопасност автоматично спира уреда в случай на прегряване (косъм или друга частица, хванати в задната защитна решетка например). Изчакайте сешоарът Ви да се охлади (20 минути).
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уред от клас I трябва да бъде заземен (и има само един слой изолация). Уред от клас II не е задължително да се заземява, защото има два отделни и независими слоя изолация.
С бутона за студена струя (в зависимост от модела), можете да придадете по-добра форма на косата си и я фиксирате по-добре.
Сешоарът е снабден с дифузер с подвижни пръсти. Използвайте тази функция, за да придадете обем от корените до краищата на косата.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.