ROWENTA Сешоар Rowenta Express Style CV1830F0

Сешоар Rowenta Express Style CV1830F0
Мощен и ултра компактен сешоар за бързо и лесно оформяне
Сешоарът Rowenta Express Style е проектиран така, че да излезете навън в най-добрия си вид изключително бързо благодарение на мощния въздушен поток в компактен формат за бързо и възможно най-лесно сушене. Енергоспестяващата технология Effiwatts предлага мощно сушене, а приставката концентратор гарантира прецизно действие. Изключително леката и компактна конструкция, оборудвана със сгъваема дръжка, позволява лесно пренасяне и сушене на косата, където и да отидете.

Референтен код : CV1830F0

*в сравнение с ефективността на сешоари от същия производител >2000W [2016 - 2021 г.]

*в сравнение с ефективността на сешоари от същия производител >2000W [2016 - 2021 г.]

Предимства напродукта

Представяме новата линия Express Style от Rowenta

Искате чудесни прически на мига?

Тогава линията Express Style от Rowenta е създадена точно за вас.

Проектирана за бързи и лесни прически, линията Express Style предлага безкраен избор за всяко настроение.

Вече можете да имате всичко: безпроблемно изсушаване и прически, перфектни резултати с изключителна бързина и удобно оформяне за всички типове коса.

Нашият удобен сешоар Express Style предоставя мощен въздушен поток за бързи и лесни резултати ден след ден, в компактен формат за ненадминат комфорт.

Характеристики – Сравнение

РЕЗУЛТАТ/УПОТРЕБА
Мощност 1600  W
Ефективност 1900  Effiwatts
Концентратор 1  
ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН/УДОБНА УПОТРЕБА
Сгъваем    
Компактен    
Халка за окачване    
Еко функция    
   
   
ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ
Voltage 220-240  V
Цветове Черен  
   

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

За най-бърз резултат, когато сушите косата си, използвайте максималната скорост. По-ниската скорост е препоръчителна, когато оформяте прическата си, за да не се разроши косата Ви.
Насочете въздушната струя към сектора от косата си, който искате да оформите (при висока температура), след това активирайте студената струя за бързо охлаждане. Този метод с преход между температурите оформя косата Ви по-ефективно.
Концентраторът Ви позволява да изсушавате конкретен сектор от косата си; използвайте го, за да насочите струята горещ въздух към сектора, който искате да изсушите.
Дифузерът се използва за оформянето на обемни прически.
Тази функция автоматично избира най-добрия компромис между температура и въздушен поток, за да се предотврати изсушаването на косата.
Тази функция автоматично спира сешоара, когато не се движи и го включва пак веднага щом започнете да го използвате.
Тази функция неутрализира статичното електричество и ще направи косата Ви по-еластична и лесна за къдрене. Освен това, косата Ви ще е по-лъскава и към нея няма да залепват прашинки.
Сешоарите се нуждаят от много малко поддръжка. Можете да ги почиствате с аксесоарите за почистване или леко влажна кърпа, за да премахнете косми или други частици, захванати в задната защитна решетка. Никога не почиствайте уреда си като използвате спирт или като го потапяте изцяло във вода. (Не забравяйте винаги да изключвате сешоара си, преди да го почиствате.)
Това е нормално, устройството за безопасност автоматично спира уреда в случай на прегряване (косъм или друга частица, хванати в задната защитна решетка например). Изчакайте сешоарът Ви да се охлади (20 минути).
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уред от клас I трябва да бъде заземен (и има само един слой изолация). Уред от клас II не е задължително да се заземява, защото има два отделни и независими слоя изолация.
С бутона за студена струя (в зависимост от модела), можете да придадете по-добра форма на косата си и я фиксирате по-добре.
Сешоарът е снабден с дифузер с подвижни пръсти. Използвайте тази функция, за да придадете обем от корените до краищата на косата.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.