ROWENTA Сешоар Rowenta COMPACT PRO CV4721F0

Сешоар Rowenta COMPACT PRO CV4721F0
МОЩЕН КАТО ПРОФЕСИОНАЛЕН СЕШОАР В КОМПАКТНА КОНСТРУКЦИЯ

ВИСОКА ЕФЕКТИВНОСТ СЪС СЪВЪРШЕН БЛЯСЪК

Compact Pro съчетава 2200 W мощност с йонен генератор за високо ефективно сушене и гладка коса с поразителен блясък. Този сешоар е оборудван с 6 настройки, които ви позволяват да адаптирате въздушния поток и температурата по време на сушенето, а дифузорът за обем откроява къдриците.

Референтен код : CV4721F0

Предимства напродукта

Създавайки поразителен вид и осигурявайки високо ефективно представяне, Compact Pro постига перфектен баланс между мощ и естетика.

Този високо ефективен сешоар е оборудван с 2200 W чиста мощ за абсолютна ефективност по време на сушене.

Мощността съответства на финалния резултат, като йонният генератор елиминира статичното електричество, за да направи косата гладка, без хвърчене и изпълнена с блясък.

6 настройки ви позволяват да регулирате въздушния поток и температурата за пълен контрол върху процеса на сушене, докато дифузор за обем помага за оформянето на безупречни къдрици, а концентраторът осигурява идеален високо прецизен завършек.

Съчетавайки редица удобни функции с финалния щрих на струята хладен въздух за фиксиране на прическата, Compact Pro осигурява дълготрайни резултати с поразителен блясък.

Характеристики – Сравнение

РЕЗУЛТАТ/УПОТРЕБА
Мощност 2200  W
Температурни настройки 3  
Скорости 2  
Студена въздушна струя    
Покритие на решетката Керамично покритие  
Концентратор 1  
Тип дифузер Стандарт  
   
ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН/УДОБНА УПОТРЕБА
Тип мотор DC  
Удобно захващане    
Подвижна решетка    
Компактен    
Халка за окачване    
ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ
Voltage 220-240  V
Дължина на захранващия кабел 1,8  m
Цветове Сив  

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

За най-бърз резултат, когато сушите косата си, използвайте максималната скорост. По-ниската скорост е препоръчителна, когато оформяте прическата си, за да не се разроши косата Ви.
Насочете въздушната струя към сектора от косата си, който искате да оформите (при висока температура), след това активирайте студената струя за бързо охлаждане. Този метод с преход между температурите оформя косата Ви по-ефективно.
Концентраторът Ви позволява да изсушавате конкретен сектор от косата си; използвайте го, за да насочите струята горещ въздух към сектора, който искате да изсушите.
Дифузерът се използва за оформянето на обемни прически.
Тази функция автоматично избира най-добрия компромис между температура и въздушен поток, за да се предотврати изсушаването на косата.
Тази функция автоматично спира сешоара, когато не се движи и го включва пак веднага щом започнете да го използвате.
Тази функция неутрализира статичното електричество и ще направи косата Ви по-еластична и лесна за къдрене. Освен това, косата Ви ще е по-лъскава и към нея няма да залепват прашинки.
Сешоарите се нуждаят от много малко поддръжка. Можете да ги почиствате с аксесоарите за почистване или леко влажна кърпа, за да премахнете косми или други частици, захванати в задната защитна решетка. Никога не почиствайте уреда си като използвате спирт или като го потапяте изцяло във вода. (Не забравяйте винаги да изключвате сешоара си, преди да го почиствате.)
Това е нормално, устройството за безопасност автоматично спира уреда в случай на прегряване (косъм или друга частица, хванати в задната защитна решетка например). Изчакайте сешоарът Ви да се охлади (20 минути).
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уред от клас I трябва да бъде заземен (и има само един слой изолация). Уред от клас II не е задължително да се заземява, защото има два отделни и независими слоя изолация.
С бутона за студена струя (в зависимост от модела), можете да придадете по-добра форма на косата си и я фиксирате по-добре.
Сешоарът е снабден с дифузер с подвижни пръсти. Използвайте тази функция, за да придадете обем от корените до краищата на косата.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.