ROWENTA СЕШОАР SIGNATURE PRO AC

СЕШОАР SIGNATURE PRO AC
Бързо оформяне с професионално качество

Сешоарът Rowenta Signature Pro AC осигурява чудесни резултати при изсушаване благодарение на AC мотор с професионално качество, предлагащ дълготрайна ефективност години наред. Възползвайте се от цялостното решение с 2100W мощност за високоскоростен въздушен поток и ултра бързо изсушаване, както и впечатляваща гама от функции за идеални резултати със съвършена лекота.

Референтен код : CV7825F0

Предимства напродукта

Сешоарът Rowenta Signature Pro AC

С високо устойчив AC мотор, който осигурява дълготрайна ефективност и професионален стандарт за качество, сешоарът Rowenta Signature Pro AC е идеалното решение за лесно и бързо ежедневно изсушаване.

AC моторът от висок клас се съчетава с 2100W мощност за ултра бързо изсушаване и надеждна ефективност години наред.

Шест лесни за използване настройки за скорост/температура осигуряват персонализиран контрол на оформянето.

Концентраторът предлага съвършена прецизност и идеален завършек, докато дифузерът придава обем в корените и оформя безупречни къдрици.

Продукта разполага с подобрена ергономична конструкция и удължен кабел от 1,8 m, с тях изсушаването е по-лесно всеки ден.

С функцията за струя хладен въздух фиксирате прическата, постигайки дълготрайни резултати благодарение на цялостното решение със Signature Pro AC.

Характеристики – Сравнение

Цветове Бяло и сребърно  
Voltage 220-240  V
Дължина на захранващия кабел 1,80  m
Мощност 2100  W
Скорост на въздушния поток (km/h) 100  
Температурни настройки 3  
Студена въздушна струя    
Концентратор 1  
Размер на накрайника 9  mm
Подвижна решетка    
Халка за окачване    

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

За най-бърз резултат, когато сушите косата си, използвайте максималната скорост. По-ниската скорост е препоръчителна, когато оформяте прическата си, за да не се разроши косата Ви.
Насочете въздушната струя към сектора от косата си, който искате да оформите (при висока температура), след това активирайте студената струя за бързо охлаждане. Този метод с преход между температурите оформя косата Ви по-ефективно.
Концентраторът Ви позволява да изсушавате конкретен сектор от косата си; използвайте го, за да насочите струята горещ въздух към сектора, който искате да изсушите.
Дифузерът се използва за оформянето на обемни прически.
Тази функция автоматично избира най-добрия компромис между температура и въздушен поток, за да се предотврати изсушаването на косата.
Тази функция автоматично спира сешоара, когато не се движи и го включва пак веднага щом започнете да го използвате.
Тази функция неутрализира статичното електричество и ще направи косата Ви по-еластична и лесна за къдрене. Освен това, косата Ви ще е по-лъскава и към нея няма да залепват прашинки.
Сешоарите се нуждаят от много малко поддръжка. Можете да ги почиствате с аксесоарите за почистване или леко влажна кърпа, за да премахнете косми или други частици, захванати в задната защитна решетка. Никога не почиствайте уреда си като използвате спирт или като го потапяте изцяло във вода. (Не забравяйте винаги да изключвате сешоара си, преди да го почиствате.)
Това е нормално, устройството за безопасност автоматично спира уреда в случай на прегряване (косъм или друга частица, хванати в задната защитна решетка например). Изчакайте сешоарът Ви да се охлади (20 минути).
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уред от клас I трябва да бъде заземен (и има само един слой изолация). Уред от клас II не е задължително да се заземява, защото има два отделни и независими слоя изолация.
С бутона за студена струя (в зависимост от модела), можете да придадете по-добра форма на косата си и я фиксирате по-добре.
Сешоарът е снабден с дифузер с подвижни пръсти. Използвайте тази функция, за да придадете обем от корените до краищата на косата.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.