ROWENTA СЕШОАР HANDY DRY CV1623

СЕШОАР HANDY DRY CV1623
Бързо и лесно подсушаване
Сешоарът Rowenta Handy Dry осигурява бързо оформяне без риск от прегряване, за надеждно подсушаване, благодарение на което сте готови да излезете навън в най-добрия си вид изключително бързо. Този лесен за използване сешоар за прически е оборудван с 2000 Effiwatt енергоспестяваща мощност за по-бързо подсушаване, с приставка накрайник с автоматично движение на насочената въздушна струя за чудесни резултати със съвършена лекота. Подобрете сутрешния си ритуал с повече комфорт, сигурност и ефективност.

Референтен код : CV1623F0

Предимства напродукта

Компактен сешоар за бързо сушене със съвършена лекота

Предлагайки бързо подсушаване със съвършен комфорт и лекота, сешоарът Rowenta Handy Dry гарантира перфектни резултати при подсушаване без затруднения всеки ден.

Интелигентната конструкция на автоматичния подвижен накрайник за насочен въздушен поток променя правилата за по-лесно и по-ефективно подсушаване.

Насладете се на по-бързо действие със сешоар, който работи вместо вас, с мощност от 2000 Effiwatt за подсушаване и автоматично движение за подсилване на въздушния поток, което ви осигурява изключително бързо подсушаване.

Характеристики – Сравнение

РЕЗУЛТАТ/УПОТРЕБА
Мощност 1 600  W
ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ
Допълнително включени аксесоари Осцилиращ накрайник  
Voltage 220-240  V
Дължина на захранващия кабел 1.8  m
Цветове Черен  
ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН/УДОБНА УПОТРЕБА
Тип мотор DC  
Компактен    
Еко функция    
   
   
   
   
   

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

За най-бърз резултат, когато сушите косата си, използвайте максималната скорост. По-ниската скорост е препоръчителна, когато оформяте прическата си, за да не се разроши косата Ви.
Насочете въздушната струя към сектора от косата си, който искате да оформите (при висока температура), след това активирайте студената струя за бързо охлаждане. Този метод с преход между температурите оформя косата Ви по-ефективно.
Концентраторът Ви позволява да изсушавате конкретен сектор от косата си; използвайте го, за да насочите струята горещ въздух към сектора, който искате да изсушите.
Дифузерът се използва за оформянето на обемни прически.
Тази функция автоматично избира най-добрия компромис между температура и въздушен поток, за да се предотврати изсушаването на косата.
Тази функция автоматично спира сешоара, когато не се движи и го включва пак веднага щом започнете да го използвате.
Тази функция неутрализира статичното електричество и ще направи косата Ви по-еластична и лесна за къдрене. Освен това, косата Ви ще е по-лъскава и към нея няма да залепват прашинки.
Сешоарите се нуждаят от много малко поддръжка. Можете да ги почиствате с аксесоарите за почистване или леко влажна кърпа, за да премахнете косми или други частици, захванати в задната защитна решетка. Никога не почиствайте уреда си като използвате спирт или като го потапяте изцяло във вода. (Не забравяйте винаги да изключвате сешоара си, преди да го почиствате.)
Това е нормално, устройството за безопасност автоматично спира уреда в случай на прегряване (косъм или друга частица, хванати в задната защитна решетка например). Изчакайте сешоарът Ви да се охлади (20 минути).
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уред от клас I трябва да бъде заземен (и има само един слой изолация). Уред от клас II не е задължително да се заземява, защото има два отделни и независими слоя изолация.
С бутона за студена струя (в зависимост от модела), можете да придадете по-добра форма на косата си и я фиксирате по-добре.
Сешоарът е снабден с дифузер с подвижни пръсти. Използвайте тази функция, за да придадете обем от корените до краищата на косата.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.