ROWENTA ULTIMATE EXPERIENCE SF8210F0

ULTIMATE EXPERIENCE SF8210F0
Перфектно плъзгане. Придава стил. Точно за вас.
Нито един уред не се е доближавал толкова близо до резултатите от свежото и ободряващо усещане на току-що стилизирана коса от професионалист. Сега, пресата Rowenta Ultimate Experience ви предоставя възможност да постигнете същите перфектни резултати от комфорта на вашия дом. Събудете сетивата си и изпробвайте невероятния стилизиращ уред, който ще промени вашата рутина в прическите. Ултра плъзгащото покритие и специално разработения захват прави професионалното стилизиране и перфектните резултати с пълна грижа за косата напълно достъпни. За да получите безпрецедентно оформена прическа като се чувствате и изглеждате очарователно!

Референтен код : SF8210F0

*на 180°

Предимства напродукта

Пресата Rowenta Ultimate Experience

Да изглеждате перфектно, никога не е било толкова лесно!

Пресата за коса Rowenta Ultimate Experience прехвърля приятното усещане получено от посещение на фризьорски салон във ежедневното стилизиране на косата ви съпроводено с революционна грижа.

Rowenta е вложила десетилетие на професионални проучвания с цел подобрение грижа за косата.

Сега ви предоставя тази примиум преса - истинска революция, която предоставя лекота на работа, перфектно плъзгане, благодарение на ексклузивното лаково покритие и без нужда от дърпане на косата, за да получите перфектни резултати.

Този модел е разработен със специален захват и 3D плаващи плочи помагайки ви да получите естестествен и прекрасен външен вид с усъвършенстваните характеристики за сигурност, за пълно спокойствие при работа.

Отидете отвъд изправянето с уред, който ви дава възможност да правите къдрици, вълни, отключвайки целата ви страст и креативност за усещане за стил и прическа привличаща погледите.

 

 

 

 

 

Характеристики – Сравнение

РЕЗУЛТАТ/УПОТРЕБА
Покритие на плочите Керамично покритие  
Функции Изключително изправени коси и къдрици  
Плаващи плочи    
ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН/УДОБНА УПОТРЕБА
Дисплей LED  
Безопасност Термоустойчива капачка  
Автоматично изключване 45 min  
ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ
Voltage 220-240  V
Гаранция 2 години  
Кабел, въртящ се на 360°    
Нагревателен елемент Керамика  
Дължина на захранващия кабел 01.02.1970 00:00:00  m
Цветове Черен  

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

Можете да продължите да използвате обичайните си продукти, като гелове за оформяне на прическата, балсам, пяна и др. Препоръчваме продукти за топлинна защита при сушене и изправяне на косата. Но, никога не използвайте пресата си за коса, ако сте приложили т.нар. релаксиращ продукт, защото може да увредите сериозно Вашата коса.
С класическа преса за коса – не. След измиване с шампоан е необходимо поставянето на балсам. Изсушете със сешоар до почти напълно суха коса.
С пресата за мокро и сухо изправяне можете да оформяте Вашата коса, независимо дали е суха или влажна.
Винаги започвайте с най-долните слоеве на косата: изправете най-напред косата на тила, след това от двете страни и завършете с бретона.
Избягвайте резки движения, докато оформяте прическата; изправяйте всеки кичур на косата по веднъж, с едно плавно непрекъснато движение надолу. При необходимост повторете.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уред от клас I трябва да бъде заземен (и има само един слой изолация). Уред от клас II не е задължително да се заземява, защото има два отделни и независими слоя изолация.
• Къса или етажирана прическа, тънък и чуплив косъм: преса за коса с тесни или нормални плочи.
• Дълга коса (под раменете): широките плочи улесняват и ускоряват процеса на изправяне.
• Гъста, непокорна коса, трудна за изправяне или с по-плътен косъм: професионални преси за изправяне с черни плочи.
Те са предназначени основно за жени с по-трудна за изправяне, къдрава, вълниста или много дълга коса. С тях се пести време и се постигат отлични резултати.
• Фина, чулива или увредена коса: 80°C – 150°C.
• Нормална, фина или мека коса: 150°C – 170°C.
• Вълниста, къдрава или много къдрава коса: 170°C – 190°C.
• Африкански тип или чуплива коса: 190°C – 230°C.
Някои модели имат система за автоматично регулиране на температурата според типа и здравината на косъма.
Lissima е подходяща за изправяне на коса със средна дължина, по-дълга или етажирана коса, както и на къси коси (прическа Боб).
Тази система позволява на плочите да се адаптират към дебелината на кичура и да бъдат в постоянен контакт с него, за да се постигне по-ефикасно изправяне.
Тя представлява автоматично настройване на оптимална температура според типа коса (къдрава, вълниста и др.) и здравината на косъма (здрав, чуплив и т.н.), за да я запази здрава.
Този вид покритие осигурява естествена защита на косъма от въздействието на топлината, като прави косата по-бляскава.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.