ROWENTA Преса за коса WET&DRY PRO SF5010F0

Преса за коса WET&DRY PRO SF5010F0
40% по-бързо изправяне*

Като предлага разнообразно и бързо оформяне с лекота, пресата Rowenta Wet&Dry Pro е проектирана да ви подготви за излизане в най-добрия ви вид с изключителна бързина. Открийте удобно, пестящо време оформяне веднага след душ с тази лесна за използване преса, която ви позволява да изправяте както суха, така и подсушена с кърпа коса, която все още е влажна на допир. Покритието Nano Ceramic защитава косата напълно, а йонният генератор намалява хвърченето и придава на косата удивителен блясък.

Референтен код : SF5010F0

*в сравнение с пълно изсушаване на косата със сешоар и изправяне с преса Rowenta SF16, Азия, 2021 г.

Предимства напродукта

Преса за коса Rowenta Wet&Dry Pro

Новото ви тайно оръжие за разкошни прически, дори когато бързате сутрин!

Пресата Rowenta Wet&Dry Pro предлага ненадминато удобство с разнообразно изправяне както за суха, така и за подсушена с кърпа коса, която все още е влажна на допир.

Насладете се на лесно оформяне с излизането от душа, като пестите максимално време сутрин, благодарение на пресата, която предлага всичко необходимо, за да изглеждате възможно най-добре всеки ден.

Новото покритие Nano Ceramic защитава напълно косата, за да оформяте с пълно спокойствие, докато йонният генератор намалява хвърченето и прави косата гладка и управляема и придава блясък.

Широките плочи гарантират чудесно изправяне, дори при по-плътна коса, благодарение на системата с плаващи плочи за ефективност с едно движение.

С 6 настройки за температура от 130°C до 230°C, които се регулират лесно с помощта на интуитивния и удобен LCD екран, тази високоефективна преса осигурява изключителни резултати за всички типове коса.

Характеристики – Сравнение

РЕЗУЛТАТ/УПОТРЕБА
Функции Мокро и сухо  
Плаващи плочи    
ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН И ФУНКЦИЯ "RESPECT"
Йонен генератор    
ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН/УДОБНА УПОТРЕБА
Халка за окачване    
Дисплей LCD  
Индикатор за загряване    
Безопасност Система за заключване  
Автоматично изключване Да  
ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ
Напрежение 110-240  V
Кабел, въртящ се на 360°    
Нагревателен елемент Керамика  
Дължина на захранващия кабел 1.80  m
Цветове Бял./ сребрист  
   
   
   

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

Можете да продължите да използвате обичайните си продукти, като гелове за оформяне на прическата, балсам, пяна и др. Препоръчваме продукти за топлинна защита при сушене и изправяне на косата. Но, никога не използвайте пресата си за коса, ако сте приложили т.нар. релаксиращ продукт, защото може да увредите сериозно Вашата коса.
С класическа преса за коса – не. След измиване с шампоан е необходимо поставянето на балсам. Изсушете със сешоар до почти напълно суха коса.
С пресата за мокро и сухо изправяне можете да оформяте Вашата коса, независимо дали е суха или влажна.
Винаги започвайте с най-долните слоеве на косата: изправете най-напред косата на тила, след това от двете страни и завършете с бретона.
Избягвайте резки движения, докато оформяте прическата; изправяйте всеки кичур на косата по веднъж, с едно плавно непрекъснато движение надолу. При необходимост повторете.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уред от клас I трябва да бъде заземен (и има само един слой изолация). Уред от клас II не е задължително да се заземява, защото има два отделни и независими слоя изолация.
• Къса или етажирана прическа, тънък и чуплив косъм: преса за коса с тесни или нормални плочи.
• Дълга коса (под раменете): широките плочи улесняват и ускоряват процеса на изправяне.
• Гъста, непокорна коса, трудна за изправяне или с по-плътен косъм: професионални преси за изправяне с черни плочи.
Те са предназначени основно за жени с по-трудна за изправяне, къдрава, вълниста или много дълга коса. С тях се пести време и се постигат отлични резултати.
• Фина, чулива или увредена коса: 80°C – 150°C.
• Нормална, фина или мека коса: 150°C – 170°C.
• Вълниста, къдрава или много къдрава коса: 170°C – 190°C.
• Африкански тип или чуплива коса: 190°C – 230°C.
Някои модели имат система за автоматично регулиране на температурата според типа и здравината на косъма.
Lissima е подходяща за изправяне на коса със средна дължина, по-дълга или етажирана коса, както и на къси коси (прическа Боб).
Тази система позволява на плочите да се адаптират към дебелината на кичура и да бъдат в постоянен контакт с него, за да се постигне по-ефикасно изправяне.
Тя представлява автоматично настройване на оптимална температура според типа коса (къдрава, вълниста и др.) и здравината на косъма (здрав, чуплив и т.н.), за да я запази здрава.
Този вид покритие осигурява естествена защита на косъма от въздействието на топлината, като прави косата по-бляскава.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.