ROWENTA FOR ELITE Преса за коса EASYLISS 2 SF1612

Преса за коса EASYLISS 2 SF1612
Лесно и гладко оформяне
Пресата за коса ROWENTA FOR ELITE EASYLISS е идеална за бързи и лесни резултати, на които можете да разчитате ден след ден. Тази надеждна преса за коса разполага с удобно управление с един бутон и моно настройка за температура от 200°C за по-бързо разкрасяване.

Референтен код : SF1612F0

Предимства напродукта

Преса за коса ROWENTA FOR ELITE EASYLISS

Пресата за коса ROWENTA FOR ELITE EASYLISS е идеалният инструмент за оформяне с лекота, благодарение на който можете да се приготвите и да излезете навън изключително бързо.

Насладете се на възможно най-лесно изправяне с моно режим за температура при 200°C за бързо използване и лесно управление с един бутон, за резултати без усилия.

Покритието с кератин и турмалин осигурява гладко плъзгане за лесно изправяне, което прави косата ви гладка и ѝ придава искрящ блясък.

Тънките плаващи плочи гарантират оптимален натиск и лесно оформяне чак до връхчетата.

С функции като система за заключване, която позволява безопасно и лесно прибиране, завъртащ се на 360° кабел за по-комфортно използване и кратко време за стартиране, пресата за коса Easyliss осигурява резултати при изправяне, на които можете да разчитате ден след ден.

Характеристики – Сравнение

РЕЗУЛТАТ/УПОТРЕБА
Покритие на плочите Ceramic Tourmaline  
Плаващи плочи    
ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН/УДОБНА УПОТРЕБА
Индикатор за загряване    
ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ
Voltage 110-240  V
Кабел, въртящ се на 360°    
Цветове Black & Pink  

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

Можете да продължите да използвате обичайните си продукти, като гелове за оформяне на прическата, балсам, пяна и др. Препоръчваме продукти за топлинна защита при сушене и изправяне на косата. Но, никога не използвайте пресата си за коса, ако сте приложили т.нар. релаксиращ продукт, защото може да увредите сериозно Вашата коса.
С класическа преса за коса – не. След измиване с шампоан е необходимо поставянето на балсам. Изсушете със сешоар до почти напълно суха коса.
С пресата за мокро и сухо изправяне можете да оформяте Вашата коса, независимо дали е суха или влажна.
Винаги започвайте с най-долните слоеве на косата: изправете най-напред косата на тила, след това от двете страни и завършете с бретона.
Избягвайте резки движения, докато оформяте прическата; изправяйте всеки кичур на косата по веднъж, с едно плавно непрекъснато движение надолу. При необходимост повторете.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уред от клас I трябва да бъде заземен (и има само един слой изолация). Уред от клас II не е задължително да се заземява, защото има два отделни и независими слоя изолация.
• Къса или етажирана прическа, тънък и чуплив косъм: преса за коса с тесни или нормални плочи.
• Дълга коса (под раменете): широките плочи улесняват и ускоряват процеса на изправяне.
• Гъста, непокорна коса, трудна за изправяне или с по-плътен косъм: професионални преси за изправяне с черни плочи.
Те са предназначени основно за жени с по-трудна за изправяне, къдрава, вълниста или много дълга коса. С тях се пести време и се постигат отлични резултати.
• Фина, чулива или увредена коса: 80°C – 150°C.
• Нормална, фина или мека коса: 150°C – 170°C.
• Вълниста, къдрава или много къдрава коса: 170°C – 190°C.
• Африкански тип или чуплива коса: 190°C – 230°C.
Някои модели имат система за автоматично регулиране на температурата според типа и здравината на косъма.
Lissima е подходяща за изправяне на коса със средна дължина, по-дълга или етажирана коса, както и на къси коси (прическа Боб).
Тази система позволява на плочите да се адаптират към дебелината на кичура и да бъдат в постоянен контакт с него, за да се постигне по-ефикасно изправяне.
Тя представлява автоматично настройване на оптимална температура според типа коса (къдрава, вълниста и др.) и здравината на косъма (здрав, чуплив и т.н.), за да я запази здрава.
Този вид покритие осигурява естествена защита на косъма от въздействието на топлината, като прави косата по-бляскава.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.