ROWENTA Silence Soft EP5640

Silence Soft EP5640
Нежен разкрасителен ритуал за идеално гладка кожа

Със Silence Soft премахването на окосмяването се превръща в момент на пълно спокойствие. Благодарение на технологията с безшумна система, включваща херметична двойна обвивка, епилацията е до четири пъти по-безшумна*, за ултра прецизно и напълно дискретно премахване на косми.
*в сравнение с Rowenta EP75XX-EP87XX.

Референтен код : EP5640D0

Предимства напродукта

ИДЕАЛНИ РЕЗУЛТАТИ ПРИ ПЪЛНО СПОКОЙСТВИЕ

Епилаторът Silence Soft превръща премахването на космите в момент на спокойствие: неговата безшумна система прави епилацията до четири пъти по-тиха* благодарение на херметичната двойна обвивка, която ефективно намалява шума.

Междувременно патентованата технология за комфорт с микро контакт осигурява 100% допир с кожата, а ултра прецизните пинсети в съчетание със специално осветление за видимост се справят с дори най-късите и най-светлите косъмчета за идеални резултати.

Допълнителните функции включват ексфолираща ролка за по-нежна епилация, бръснеща глава за чувствителни области, както и приставки за подмишници и бикини линия, като всички са подвижни и позволяват миене за по-добра хигиена и лесно почистване.

*в сравнение с Rowenta EP75XX-EP87XX.

Характеристики – Сравнение

ЕФЕКТИВНОСТ
Технология Micro-Contact    
Изключително прецизна епилация <0,5MM    
Пинсети 24  
Скорости 2  
Патенти 1  
УДОБЕН/А ЗА УПОТРЕБА
Масажиращи ролки / Намаляване чувствителността на кожата    
Дерматологично тествани пинсети    
ПРИСТАВКИ/АКСЕСОАРИ
Приставки 4  
Бръснеща глава    
Приставка за бикини    
Приставка за подмишници    
Ексфолираща ролка за тяло    
Калъф за съхранение    
Допълнително включени аксесоари Четка  
ПРАКТИЧНОСТ
Зони Крака и тяло  
Тиж работен режим    
Светлинна индикация    
Подвижна глава    
Миеща се глава    
ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ
Захранване Захранване  
Напрежение 220-240  V
Мощност 4,8  
Дължина на захранващия кабел 2  m
Цветове White + Pink  

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

Подмишницата е деликатна зона за отстраняване на косми, защото кожата е нежна и чувствителна (нормално е да се виждат червени петна в тази зона след обезкосмяване) и не много достъпна за главата на епилатора. Въпреки че може да е лесно да прекарвате епилатора по повърхността на крака, на подмишницата е много по-трудно, защото място е вдлъбнато и понякога е нужно да натискате главата на епилатора върху кожата, за да бъде ефективен.

На фигурите по-долу показваме подходящите движения за постигане на обезкосмени подмишници без неудобство.

Не забравяйте, че при премахването на космите от подмишниците трябва да се използва аксесоарът за "чувствителни зони", който се прикрепя към главата на епилатора.

След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уред от клас I трябва да бъде заземен (и има само един слой изолация). Уред от клас II не е задължително да се заземява, защото има два отделни и независими слоя изолация.
Веднага след епилиране е по-добре да се избягват излагането на слънце и къпането в морето, защото кожата е чувствителна. Същото се препоръчва и ако възнамерявате да се епилирате – не се излагайте на слънце и вода преди това, за да не стане кожата ви прекалено чувствителна.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.