ROWENTA EASY TOUCH

EASY TOUCH
Лесният път към гладката кожа - която остава такава със седмици!

Открийте лесното решение за трайно гладка кожа - от първия път - с Rowenta Easy Touch. Неговата съвременна технология осигурява лесно обезкосмяване и оптимален резултат за до 4 седмици гладка кожа. С две скорости, ергономичен дизайн и приставка за начинаещи, той помага дори най-чувствителните и трудни места да се обработват с лекота.

Референтен код : EP1120F0

Предимства напродукта

Правилното обезкосмяване от първия път. С Rowenta Easy Touch, епилацията никога не е била по-лесна, за траен резултат и до 4 седмици гладка кожа.

Съвременната технология на епилиране е идеална за начинаещи, като комбинира прецизни пинсети, които премахват дори най-късите косъмчета (0,5 мм) без късане, система за поемане на косъмчетата за оптимална ефикасност, и голяма активна повърхност за максимално обезкосмяване с едно минаване.

В същото време компактният, ергономичен дизайн достига дори най-труднодостъпните зони с лекота, а двете скорости предлагат по-нежна или по-бърза епилация; иновативната масажна система намалява чувствителността на кожата за комфортна епилация.

За завършек, приставката за начинаещи гарантира, че продуктът е в правилна позиция, за максимална ефективност, по-лесна епилация и оптимален резултат от първия път.

Характеристики – Сравнение

ЕФЕКТИВНОСТ
Изключително прецизна епилация <0,5MM    
Пинсети 24  
Скорости 2  
Непрекъснато захранване    
Голяма активна повърхност на главата    
Система за насочване    
Сменяеми глави Класически  
УДОБЕН/А ЗА УПОТРЕБА
Масажиращи ролки / Намаляване чувствителността на кожата    
Дерматологично тествани пинсети    
Хигиенични пинсети от неръждаема стомана    
ПРИСТАВКИ/АКСЕСОАРИ
Приставки 3  
Четка    
Калъф за съхранение    
Допълнително включени аксесоари Аксесоар за начинаещи  
ПРАКТИЧНОСТ
Зони Крака и тяло  
ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ
Захранване Захранване  
Voltage 220-240  V
Мощност 4.8  
Дължина на захранващия кабел 2  m
Цветове Тъмно розов  

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

Подмишницата е деликатна зона за отстраняване на косми, защото кожата е нежна и чувствителна (нормално е да се виждат червени петна в тази зона след обезкосмяване) и не много достъпна за главата на епилатора. Въпреки че може да е лесно да прекарвате епилатора по повърхността на крака, на подмишницата е много по-трудно, защото място е вдлъбнато и понякога е нужно да натискате главата на епилатора върху кожата, за да бъде ефективен.

На фигурите по-долу показваме подходящите движения за постигане на обезкосмени подмишници без неудобство.

Не забравяйте, че при премахването на космите от подмишниците трябва да се използва аксесоарът за "чувствителни зони", който се прикрепя към главата на епилатора.

След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уред от клас I трябва да бъде заземен (и има само един слой изолация). Уред от клас II не е задължително да се заземява, защото има два отделни и независими слоя изолация.
Веднага след епилиране е по-добре да се избягват излагането на слънце и къпането в морето, защото кожата е чувствителна. Същото се препоръчва и ако възнамерявате да се епилирате – не се излагайте на слънце и вода преди това, за да не стане кожата ви прекалено чувствителна.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.