ROWENTA EASY TOUCH EP1115

EASY TOUCH EP1115
Лесният път към гладка кожа – седмици наред!

Открийте лесното решение за дълготрайно гладка кожа - от първия път - с епилатора Rowenta Easy Touch. Усъвършенстваната технология за епилиране осигурява премахване на космите и оптимални резултати за до 4 седмици гладка кожа. С две скорости и ергономична конструкция дори най-трудните и чувствителни области се обработват с лекота.

Референтен код : EP1115F0

Предимства напродукта

Епилатор Rowenta Easy Touch: оптимални резултати от първия път

Добро премахване на окосмяването от първия път.

С Rowenta Easy Touch епилацията е по-лесна от всякога, за дълготрайни резултати и до 4 седмици гладка кожа.

Високо ефективната усъвършенствана технология за епилиране е идеална за начинаещи и съчетава високо прецизни пинсети, които премахват дори най-късите косъмчета (0,5 mm) без скъсване.

Епилатор със система за насочване на космите за оптимална ефективност и голяма активна повърхност за максимално премахване на окосмяването с едно движение.

Същевременно компактната, ергономична конструкция достига дори най-трудните области с лекота, а двете скорости осигуряват по-нежна епилация и по-бързо епилиране, докато иновативната масажна система намалява чувствителността на кожата за по-комфортно обезкосмяване. 

Характеристики – Сравнение

ЕФЕКТИВНОСТ
Изключително прецизна епилация <0,5MM    
Пинсети 24  
Скорости 2  
Голяма активна повърхност на главата    
Система за насочване    
Сменяеми глави Класически  
УДОБЕН/А ЗА УПОТРЕБА
Масажиращи ролки / Намаляване чувствителността на кожата    
Дерматологично тествани пинсети    
Хигиенични пинсети от неръждаема стомана    
ПРИСТАВКИ/АКСЕСОАРИ
Приставки 1  
Четка    
ПРАКТИЧНОСТ
Зони Крака и тяло  
ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ
Захранване Захранване  
Voltage 220-240  V
Мощност 4.47  
Дължина на захранващия кабел 2  m
Цветове Сребърно/мозайка  

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

Подмишницата е деликатна зона за отстраняване на косми, защото кожата е нежна и чувствителна (нормално е да се виждат червени петна в тази зона след обезкосмяване) и не много достъпна за главата на епилатора. Въпреки че може да е лесно да прекарвате епилатора по повърхността на крака, на подмишницата е много по-трудно, защото място е вдлъбнато и понякога е нужно да натискате главата на епилатора върху кожата, за да бъде ефективен.

На фигурите по-долу показваме подходящите движения за постигане на обезкосмени подмишници без неудобство.

Не забравяйте, че при премахването на космите от подмишниците трябва да се използва аксесоарът за "чувствителни зони", който се прикрепя към главата на епилатора.

След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уред от клас I трябва да бъде заземен (и има само един слой изолация). Уред от клас II не е задължително да се заземява, защото има два отделни и независими слоя изолация.
Веднага след епилиране е по-добре да се избягват излагането на слънце и къпането в морето, защото кожата е чувствителна. Същото се препоръчва и ако възнамерявате да се епилирате – не се излагайте на слънце и вода преди това, за да не стане кожата ви прекалено чувствителна.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.