ROWENTA Aquasoft Wet & Dry EP4920, Епилатор, Водоустойчив, 4 аксесоара

Aquasoft Wet & Dry EP4920, Епилатор, Водоустойчив, 4 аксесоара
Много ефективен и невероятно нежен

Премахвайте икосмяването нежно и внимателно, бързи и с лекота без каквито и да е странични ефекти! Епилатор Aquasoft комбинира високоефективно премахване на окосмяването с патентована* технология Anti-Irritation (успокояваща раздразненията). Резултата е перфектно гладка кожа и усещане за здравина, благодерение на новия патентован* материал на главата на епилатора, осигурявайки перфектно плъзгане по кожата: гарантирайки редуцирането на раздразнената кожа. С всичко това получавате уред със 100% водоустойчивост за употреба в банята или под душа, където успокояващите, релаксиращи и предпазващи функции на водата предоставят още по-нежно премахване на окосмяването.

*Патент за Франция, Бегия, Испания, Италия, Португалия, Турция

Референтен код : EP4920F0

*Patented in France, Belgium, Spain, Italy, Portugal and Turkey

*Патентована във Франция, Белгия, Испания, Италия, Португалия и Турция

Предимства напродукта

Епилатор Aquasoft: Много ефективен и невероятно нежен

Епилирането не е енужно да бъде отегчително - нито пък е задължително да възпалява кожата! Патентованата* технология Anti-Irritation осигурява нежно и комфортно обезкосмяване благодарение на нов ексклузивен материал на епилиращата глава, която ограничава триенето с кожата.

С възможността за настройка на функция "soft" получавате по-ниска скорост на въртене и съответно ултра нежно обезкосмяване.

С женствен и ергономичен дизайн епилатора Aquasoft премахва дори и най-късите косъмчета (0.5 mm) бързо. лесно и прецизно – без накъсване – за оптимална ефикасност само с едно движение.

100% водоустойчив, този уред е идеален за ползване под душа, обещавайки невероятно мека кожа, благодарение на успокояващата функция на водата.

Специално проектираната глава Skin Respect включва масажиращи части, които помагат за намаляването на чувствителността, а бавната ротация оптимизира нараняванията.

В комплекта са включени - ексфолираща ролка, приставки за чувствителни зони и прецизни аксесоари, които подхождат на вашата кожа за да се справят и с най-деликатните зони.

С епилатор Aquasoft се наслаждавате с увереност на перфектна и красива кожа.

*Патент за Франция, Бегия, Испания, Италия, Португалия, Турция

 

 

 

 

Характеристики – Сравнение

ЕФЕКТИВНОСТ
Изключително прецизна епилация <0,5MM    
Скорости 2  
Патенти 1  
Голяма активна повърхност на главата    
Система за насочване    
Сменяеми глави Skin Respect  
УДОБЕН/А ЗА УПОТРЕБА
Масажиращи ролки / Намаляване чувствителността на кожата    
Дерматологично тествани пинсети    
Технология Skin Respect    
Хигиенични пинсети от неръждаема стомана    
Hypoallergenic silver ions coating    
Нежна програма    
ПРИСТАВКИ/АКСЕСОАРИ
Приставки 4  
Приставка за прецизност    
Приставка за деликатни зони    
Ексфолираща ролка за тяло    
Четка    
ПРАКТИЧНОСТ
Зони Крака, тяло и лице   
Възможност за мокро или сухо използване    
Подвижна глава    
Миеща се глава    
Безкабелна употреба    
Автономност (ако е приложимо) До  min
ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ
Захранване Със зареждане  
Voltage 220-240  V
Мощност 4.5  W
Дължина на захранващия кабел 1,5  m
Тип батерия Литиево-йонна батерия  
Цветове Коралов  
Време за зареждане (ако е приложимо) 1  h

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

Подмишницата е деликатна зона за отстраняване на косми, защото кожата е нежна и чувствителна (нормално е да се виждат червени петна в тази зона след обезкосмяване) и не много достъпна за главата на епилатора. Въпреки че може да е лесно да прекарвате епилатора по повърхността на крака, на подмишницата е много по-трудно, защото място е вдлъбнато и понякога е нужно да натискате главата на епилатора върху кожата, за да бъде ефективен.

На фигурите по-долу показваме подходящите движения за постигане на обезкосмени подмишници без неудобство.

Не забравяйте, че при премахването на космите от подмишниците трябва да се използва аксесоарът за "чувствителни зони", който се прикрепя към главата на епилатора.

След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уред от клас I трябва да бъде заземен (и има само един слой изолация). Уред от клас II не е задължително да се заземява, защото има два отделни и независими слоя изолация.
Веднага след епилиране е по-добре да се избягват излагането на слънце и къпането в морето, защото кожата е чувствителна. Същото се препоръчва и ако възнамерявате да се епилирате – не се излагайте на слънце и вода преди това, за да не стане кожата ви прекалено чувствителна.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.