ROWENTA SILENT COMFORT 3IN1

SILENT COMFORT 3IN1
Единствения ултра тих 3 в 1 вертикален/тип кула вентилатор* който филтрира, освежава и затопля

С Silent Comfort 3 в 1 вертикален/тип кула вентилатор, който филтрира, освежава и затопля - един елегантен, ултра тих електроуред. Технологията Air Filtration Technology филтрира прахта и козина от домашни любимци с големина до 500 микрона за дълготрайно представяне редуцирайки неприятни миризми. Междувременно, при вентилатора и отоплителя работата е ултра тиха и с изключителна мощност за бързо, необезпокояващо затопляне през зимните дни или за приятно освежаване през лятото.

Референтен код : HQ8110F0

*от Rowenta

* в сравнение с пълна мощност/ максимална настойка на термостата.

Предимства напродукта

Silent Comfort 3 в 1 ултра тих вертикален/тип кула вентилатор и отоплителен уред

Наслаждавайте се на идеален комфорт през цялата година с електроуред Silent Comfort 3 в 1 - вентилатор тип - кула и отоплител, филтриращи въздуха.

Технологията Air Filtration филтрира прахта и козина от домашни любимци с големина до 500 микрона за дълготрайно представяне редуцирайки неприятни миризми.

Silent Comfort 3 в 1 ви освежава през летните дни с редуциран шум при работа (43 db) или бързо и тихо затопля вашата стая през зимата (2400 W).

Интуитивните функции засичат температурата в помещението и автоматично нагласят мощността, докато достигнат желаната температура за допълнителен комфорт, като по този начин намаляват изразходваната енергия.

Eco режимът на затопляне изразходва до 50% по-малко енергия* като поддържа вашя комфорт в студените зимни месеци, пестейки вашите пари.

В допълнение разполагате с удобни функции: 70° завъртане за по-добро разпраделение на въздушната струя в стаята, автоматично изключване и отложен старт до 24 часа за повече удобство, голям дисплей за лесно управление, дори и от разстояние.

 

 

 

 

 

Характеристики – Сравнение

ТИП ПРОДУКТ
Тип 3 в 1: печка+ вентилатор+ пречиствател  
Цветове Бял  
Корпус Сатенен  
Височина 0.81  m
ПРЕДСТАВЯНЕ
Мощност 2400.0  
Функция трептене    
Вентилатор    
Идеален размер на помещението (m2) 35-40  
СИГУРНОСТ
Автоматично изключване    
Светлинен индикатор    
IP 20  
КОМФОРТ И УДОБСТВО ПРИ УПОТРЕБА
Дължина на захранващия кабел 1.9  m
Филтър    
Термостат Електронен  
Дръжка    
Дистанционно управление    
Отделение за съхранение на дистанционното управление    
Решетка LED  
ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Еко функция    
Напрежение 220.0   
Честота 50  Hz
ИНТИЛИГЕНТНОСТ
Таймер    
Функция против замръзване    
ТИШИНА
Мин. ниво на шум 43.0  dB(A)
Макс. ниво на шум 63.0  dB(A)

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

В случай на необичайно прегравяне се включват звуков и светлинен предупредителни сигнали и електрозахранването на нагревателния елемент се изключва. Уредът се включва отново, щом бъде възстановено нормалното му състояние и след като се охлади.
За да се защитят тръбите през зимата например, когато термостатът е в позиция против замръзване и температурата в помещението е около 5°C (41°F), устройството ще се включи автоматично. Тази позиция ще поддържа стайната температура на около 7°C (45°F) (при условие, че захранването на уреда е адаптирано към пространството в помещението).
Важно е да оставите уреда да изстине, преди да навиете кабела. Когато не използвате уреда, съхранявайте го на сухо място.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Поставете всички превключватели в изключено положение и издърпайте щепсела на уреда от контакта.
Не, консумацията на електроенергия зависи единствено от мощността на нагревателя.
Връзката между нивото на мощност и отопляемата площ зависи от желаната температура, от външната температура и от степента на изолация на къщата. Средно използвайте съотношението 100 W/m².
Електромоторът на вентилаторния нагревател работи без функцията за загряване.
Не. Трябва да спазвате мерките за безопасност, отнасящи се до използването на отоплителен уред в баня. Трябва да проверите дали уредът е създаден да бъде използван във всички помещения на жилището, включително в помещенията, в които има риск от напръскване с вода като кухните или баните. За целта прочетете указанията в инструкциите за употреба.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.