ROWENTA Intensium BU2620, Маслен радиатор

Intensium BU2620, Маслен радиатор
Издръжлива конструкция и широко разпространение на топлина

С масления отоплителен уред Rowenta Intensium се наслаждавате на комфортно, широкообхватно разпространение на топлината за помещения до 25 m2. Отоплението с регулируема мощност до 2000 W, разделено на три удобни настройки с регулируем термостат, постепенно постига желаната температура напълно безшумно. Двойната защита ви осигурява спокойствие.

Референтен код : BU2620F0

*в построено наскоро изолирано помещение съгласно стандарт RT2012

Предимства напродукта

Отоплителен уред Rowenta Intensium: издръжлива конструкция и широкообхватно разпространение на топлината

Отоплителният уред Intensium от Rowenta създава уютна атмосфера в помещението ви, съчетавайки конвекция и излъчване за приятна, комфортна топлина.

Деветте перки на радиатора му осигуряват широкообхватно разпространение на топлината за отопляване на помещения до 25 m2* в пълна тишина за спокойствие - идеално докато гледате телевизия, правите домашна работа или спите.

Трите настройки на мощността до 2000 W осигуряват прогресивно отопление, докато регулируем термостат лесно се адаптира според нуждите ви.

Същевременно двойната защита предпазва срещу обръщане и прегряване, давайки ви пълно спокойствие.

Лесен за транспортиране и поставяне благодарение на практичната вградена дръжка и въртящите се на 360° колела, отоплителният уред Intensium разполага с удобно отделение за кабел за прибиране, когато не се използва.

*в построено наскоро изолирано помещение съгласно стандарт RT2012

Характеристики – Сравнение

ТИП ПРОДУКТ
Тип Нагревател за маслен радиатор  
Цветове Светло сив  
Височина 0.64  m
ПРЕДСТАВЯНЕ
Мощност 2000  
Идеален размер на помещението (m2) 20-25  
СИГУРНОСТ
Автоматично изключване    
Светлинен индикатор    
IP 20  
КОМФОРТ И УДОБСТВО ПРИ УПОТРЕБА
Дължина на захранващия кабел 1.8  m
Термостат Механичен  
Дръжка    
Решетка НЕ  
Отделение за съхранение на кабела    
ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Напрежение 220-240   
Честота 50-60  Hz
Правни бележки
Регламент (ЕС) 2015/1188 : екопроектиране Този продукт е подходящ само за надеждно изолирани помещения или нередовна употреба.  

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

В случай на необичайно прегравяне се включват звуков и светлинен предупредителни сигнали и електрозахранването на нагревателния елемент се изключва. Уредът се включва отново, щом бъде възстановено нормалното му състояние и след като се охлади.
За да се защитят тръбите през зимата например, когато термостатът е в позиция против замръзване и температурата в помещението е около 5°C (41°F), устройството ще се включи автоматично. Тази позиция ще поддържа стайната температура на около 7°C (45°F) (при условие, че захранването на уреда е адаптирано към пространството в помещението).
Важно е да оставите уреда да изстине, преди да навиете кабела. Когато не използвате уреда, съхранявайте го на сухо място.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Поставете всички превключватели в изключено положение и издърпайте щепсела на уреда от контакта.
Не, консумацията на електроенергия зависи единствено от мощността на нагревателя.
Връзката между нивото на мощност и отопляемата площ зависи от желаната температура, от външната температура и от степента на изолация на къщата. Средно използвайте съотношението 100 W/m².
Електромоторът на вентилаторния нагревател работи без функцията за загряване.
Не. Трябва да спазвате мерките за безопасност, отнасящи се до използването на отоплителен уред в баня. Трябва да проверите дали уредът е създаден да бъде използван във всички помещения на жилището, включително в помещенията, в които има риск от напръскване с вода като кухните или баните. За целта прочетете указанията в инструкциите за употреба.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.