ROWENTA INTENSE COMFORT HOT SO9420

INTENSE COMFORT HOT SO9420
Бързо и деликатно затопляне
Керамичният отоплителен уред Intense Comfort Hot осигурява бързо, мощно загряване, което е плавно и деликатно за оптимален комфорт. Със Smart технология той автоматично достига и поддържа желаната температура на помещението ви, докато ECO функцията пести енергия. Най-безшумният отоплителен уред от Rowenta*, той предлага изтънчен дизайн и удобни функции. *сред керамичните отоплителни уреди Rowenta при минимална настройка

Референтен код : SO9420F0

Fast, gentle heating

Предимства напродукта

Керамичен отоплителен уред Intense Comfort Hot: бърза и деликатна топлина

С керамичния отоплителен уред Intense Comfort Hot се наслаждавате на бърза, деликатна топлина, за да бъдете вие и семейството ви на топло в студеното време.

Без повече включвания и изключвания: благодарение на Smart технологията Intense Comfort Hot автоматично адаптира нивото на мощност на отоплителния уред за вас, достигайки бързо и поддържайки желаната температура на помещението ви.

Трите му режима на мощност осигуряват бързо, мощно отопление, докато керамичният елемент осигурява топлина, която е мека и комфортна.

Най-тихият отоплителен уред от Rowenta*, той позволява безпроблемно използване при едва 42 dB(A) при минимална настройка.

Допълнително ЕКО режимът осигурява пестене на енергия до 50%**.

Всичко това се съчетава с комфортни и удобни функции, включително широк ход до 90° за по-добро разпределяне на топлината и дистанционно управление с вградено отделение за прибиране за лесно използване.

Плюс това електрически таймер и функция за отложен старт осигуряват използване с предварителна настройка до 24 часа.

Идеална топлина в елегантен дизайн!

*от керамичните отоплителни уреди Rowenta при минимална настройка

** спрямо пълна мощност/макс. настройка на термостата

Характеристики – Сравнение

Тип продукт
Тип Керамичен вентилатор  
Цветове Черен  
Корпус сатенен  
Височина 0.8  m
ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Frequency of use Regular  
Room coverage 35-40 m2  
Timer / Auto-off    
Delayer start    
Еко функция    
Напрежение 220-240   
Честота 50  Hz
ПРЕДСТАВЯНЕ
Мощност 2400  
Функция трептене    
Идеален размер на помещението (m2) 35-40  
СИГУРНОСТ
Автоматично изключване    
Контролна лампа    
IP 20  
КОМФОРТ И УДОБСТВО ПРИ УПОТРЕБА
Дължина на захранващия кабел 1.85  m
За стена / за стенен монтаж НЕ  
Термостат Електронен  
Дръжка    
Дистанционно управление    
Отделение за съхранение на дистанционното управление    
Решетка LED  
ИНТИЛИГЕНТНОСТ
Таймер    
Функция против замръзване    
ТИШИНА
Мин. ниво на шум 42  dB(A)

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

В случай на необичайно прегравяне се включват звуков и светлинен предупредителни сигнали и електрозахранването на нагревателния елемент се изключва. Уредът се включва отново, щом бъде възстановено нормалното му състояние и след като се охлади.
За да се защитят тръбите през зимата например, когато термостатът е в позиция против замръзване и температурата в помещението е около 5°C (41°F), устройството ще се включи автоматично. Тази позиция ще поддържа стайната температура на около 7°C (45°F) (при условие, че захранването на уреда е адаптирано към пространството в помещението).
Важно е да оставите уреда да изстине, преди да навиете кабела. Когато не използвате уреда, съхранявайте го на сухо място.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Поставете всички превключватели в изключено положение и издърпайте щепсела на уреда от контакта.
Не, консумацията на електроенергия зависи единствено от мощността на нагревателя.
Връзката между нивото на мощност и отопляемата площ зависи от желаната температура, от външната температура и от степента на изолация на къщата. Средно използвайте съотношението 100 W/m².
Електромоторът на вентилаторния нагревател работи без функцията за загряване.
Не. Трябва да спазвате мерките за безопасност, отнасящи се до използването на отоплителен уред в баня. Трябва да проверите дали уредът е създаден да бъде използван във всички помещения на жилището, включително в помещенията, в които има риск от напръскване с вода като кухните или баните. За целта прочетете указанията в инструкциите за употреба.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.