ROWENTA DUALIO

DUALIO
2 В 1 ОТОПЛЕНИЕ: МОЩНО И УДОБНО

Dualio предлага стандартно и конвекторно отопление за безопасно и комфортно затопляне на всяко помещение в дома ви - включително банята - докато удобната му конструкция го прави много практичен. За допълнително спокойствие функцията за преобръщане автоматично изключва отоплителния уред, ако падне.

Референтен код : IR5010F1

Предимства напродукта

ДВЕ КОМБИНИРАНИ ТЕХНОЛОГИИ ЗА ОТОПЛЕНИЕ ЗА НЕЗАБАВНА, КОМФОРТНА ТОПЛИНА

Dualio безопасно и бързо отоплява всяко помещение в дома ви, включително банята.

Осигурявайки мощна, бърза топлина с настройка за вентилаторно отопление от 2000 W, която изтласква топлия въздух напред за незабавни резултати, той също така е оборудван с технология за комфортно излъчващо отопление от 1000 W.

Безопасната му конструкция отговаря на изискванията за защита IP21, което го прави перфектен за отопление в банята без притеснения.

Допълнително функцията за термостат със защита от замръзване регулира температурата в помещението ви, за да не се налага да го правите вие.

Функция за навиване на кабела и ергономично проектирана дръжка улесняват преместването или прибирането на Dualio.

Характеристики – Сравнение

ТИП ПРОДУКТ
Тип Излъчващ  
Цветове ЧЕРЕН  
Височина 0.44  m
ПРЕДСТАВЯНЕ
Мощност 2000  
Идеален размер на помещението (m2) 25  
СИГУРНОСТ
Автоматично изключване    
Светлинен индикатор    
IP 21 - за баня  
КОМФОРТ И УДОБСТВО ПРИ УПОТРЕБА
Дължина на захранващия кабел 1.50  m
Термостат Механичен  
Дръжка    
Решетка НЕ  
Отделение за съхранение на кабела    
ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Напрежение 230   
Честота 50  Hz
ИНТИЛИГЕНТНОСТ
Функция против замръзване    
Правни бележки
Регламент (ЕС) 2015/1188 : екопроектиране Този продукт е подходящ само за надеждно изолирани помещения или нередовна употреба.  

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

В случай на необичайно прегравяне се включват звуков и светлинен предупредителни сигнали и електрозахранването на нагревателния елемент се изключва. Уредът се включва отново, щом бъде възстановено нормалното му състояние и след като се охлади.
За да се защитят тръбите през зимата например, когато термостатът е в позиция против замръзване и температурата в помещението е около 5°C (41°F), устройството ще се включи автоматично. Тази позиция ще поддържа стайната температура на около 7°C (45°F) (при условие, че захранването на уреда е адаптирано към пространството в помещението).
Важно е да оставите уреда да изстине, преди да навиете кабела. Когато не използвате уреда, съхранявайте го на сухо място.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Поставете всички превключватели в изключено положение и издърпайте щепсела на уреда от контакта.
Не, консумацията на електроенергия зависи единствено от мощността на нагревателя.
Връзката между нивото на мощност и отопляемата площ зависи от желаната температура, от външната температура и от степента на изолация на къщата. Средно използвайте съотношението 100 W/m².
Електромоторът на вентилаторния нагревател работи без функцията за загряване.
Не. Трябва да спазвате мерките за безопасност, отнасящи се до използването на отоплителен уред в баня. Трябва да проверите дали уредът е създаден да бъде използван във всички помещения на жилището, включително в помещенията, в които има риск от напръскване с вода като кухните или баните. За целта прочетете указанията в инструкциите за употреба.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.