ROWENTA Compact Power, Small Space Heater, Compact Size, ECO Mode, Adjustable Settings

Compact Power, Small Space Heater, Compact Size, ECO Mode, Adjustable Settings
МОЩЕН И КОМПАКТЕН ВЕНТИЛАТОРЕН ОТОПЛИТЕЛЕН УРЕД

Compact Power е компактен, но мощен отоплителен уред, който затопля областта около вас, същевременно пестейки пространство във вашата спалня, дневна или килер. Две позиции за отопление осигуряват максимален комфорт, докато възможността за охлаждащ вентилатор прави уреда практичен за използване целогодишно.

Референтен код : SO2210F0

Предимства напродукта

МОЩНОСТ В КОМПАКТЕН РАЗМЕР

Compact Power осигурява безопасно, мощно затопляне с минимални затруднения благодарение на компактния си размер (който е намален с още 15% спрямо предходния модел).

С лесно регулируема скорост до 2000 W, двете положения за отопление ви позволяват да превключвате между минималната настройка за продължително използване и максимална за бързо и мощно затопляне.

За оптимален комфорт вграденият термостат регулира температурата в помещението, за да не се налага да го правите вие.

Предназначен за целогодишно използване благодарение на функцията за охлаждане на освежаващия вентилатор за използване при топло време, докато компактният размер и дръжката за улеснено носене правят Compact Power особено удобен за пренасяне и прибиране.

Характеристики – Сравнение

ТИП ПРОДУКТ
Тип Класически вентилатор  
Цветове Тъмно сив/ Черен  
Корпус Frosted  
ПРЕДСТАВЯНЕ
Мощност 2000  
Вентилатор    
Идеален размер на помещението (m2) 25  
СИГУРНОСТ
Светлинен индикатор    
IP 20  
КОМФОРТ И УДОБСТВО ПРИ УПОТРЕБА
Дължина на захранващия кабел 1.4  m
Термостат Механичен  
Дръжка    
Решетка НЕ  
ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Напрежение 220   
Честота 50  Hz
ИНТИЛИГЕНТНОСТ
Функция против замръзване    
ТИШИНА
Мин. ниво на шум 59  dB(A)
Правни бележки
Регламент (ЕС) 2015/1188 : екопроектиране Този продукт е подходящ само за надеждно изолирани помещения или нередовна употреба.  

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

В случай на необичайно прегравяне се включват звуков и светлинен предупредителни сигнали и електрозахранването на нагревателния елемент се изключва. Уредът се включва отново, щом бъде възстановено нормалното му състояние и след като се охлади.
За да се защитят тръбите през зимата например, когато термостатът е в позиция против замръзване и температурата в помещението е около 5°C (41°F), устройството ще се включи автоматично. Тази позиция ще поддържа стайната температура на около 7°C (45°F) (при условие, че захранването на уреда е адаптирано към пространството в помещението).
Важно е да оставите уреда да изстине, преди да навиете кабела. Когато не използвате уреда, съхранявайте го на сухо място.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Поставете всички превключватели в изключено положение и издърпайте щепсела на уреда от контакта.
Не, консумацията на електроенергия зависи единствено от мощността на нагревателя.
Връзката между нивото на мощност и отопляемата площ зависи от желаната температура, от външната температура и от степента на изолация на къщата. Средно използвайте съотношението 100 W/m².
Електромоторът на вентилаторния нагревател работи без функцията за загряване.
Не. Трябва да спазвате мерките за безопасност, отнасящи се до използването на отоплителен уред в баня. Трябва да проверите дали уредът е създаден да бъде използван във всички помещения на жилището, включително в помещенията, в които има риск от напръскване с вода като кухните или баните. За целта прочетете указанията в инструкциите за употреба.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.