ROWENTA Instant Comfort Compact SO2330F2, Вентилаторна печка

Instant Comfort Compact SO2330F2, Вентилаторна печка
Безшумна и моментална топлина

Instant Comfort Compact бързо затопля пространството около вас и пести място в спалнята, дневната или килера ви. Безшумната еко настройка осигурява максимален комфорт без да ви притеснява, докато охлаждащият вентилатор прави уреда практичен през цялата година.

Референтен код : SO2330F2

Предимства напродукта

БЕЗШУМЕН, КОМПАКТЕН И МОЩЕН

Instant Comfort Compact затопя въздуха бързо и изключително безшумно.

С лесно регулируеми настройки на топлината до 2400 W двете позиции на затопляне ви позволяват да превключвате между безшумна настройка за продължително използване - идеална за четене, гледане на телевизия или сън - и максималната настройка за по-бързо, мощно затопляне.

Охлаждащата функция превръща устройството във вентилатор при топло време, докато компактният му размер и дръжката за лесно пренасяне правят Instant Comfort Compact особено удобен за преместване или прибиране.

Характеристики – Сравнение

ТИП ПРОДУКТ
Тип Класически вентилатор  
не е приложимо
Цветове СИВ/ЧЕРЕН  
не е приложимо
Височина 0.27  m
не е приложимо
ПРЕДСТАВЯНЕ
Мощност 2400  
не е приложимо
Вентилатор    
не е приложимо
Идеален размер на помещението (m2) 30  
не е приложимо
СИГУРНОСТ
Автоматично изключване    
не е приложимо
Светлинен индикатор    
не е приложимо
IP 20  
не е приложимо
КОМФОРТ И УДОБСТВО ПРИ УПОТРЕБА
Дължина на захранващия кабел 1.5  m
1,70  m
Термостат Механичен  
не е приложимо
Дръжка    
   
Решетка НЕ  
НЕ  
ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Еко функция    
не е приложимо
Напрежение 220-230   
не е приложимо
Честота 50  Hz
не е приложимо
ИНТИЛИГЕНТНОСТ
Функция против замръзване    
не е приложимо
ТИШИНА
Мин. ниво на шум 44  dB(A)
не е приложимо

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

В случай на необичайно прегравяне се включват звуков и светлинен предупредителни сигнали и електрозахранването на нагревателния елемент се изключва. Уредът се включва отново, щом бъде възстановено нормалното му състояние и след като се охлади.
За да се защитят тръбите през зимата например, когато термостатът е в позиция против замръзване и температурата в помещението е около 5°C (41°F), устройството ще се включи автоматично. Тази позиция ще поддържа стайната температура на около 7°C (45°F) (при условие, че захранването на уреда е адаптирано към пространството в помещението).
Важно е да оставите уреда да изстине, преди да навиете кабела. Когато не използвате уреда, съхранявайте го на сухо място.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Поставете всички превключватели в изключено положение и издърпайте щепсела на уреда от контакта.
Не, консумацията на електроенергия зависи единствено от мощността на нагревателя.
Връзката между нивото на мощност и отопляемата площ зависи от желаната температура, от външната температура и от степента на изолация на къщата. Средно използвайте съотношението 100 W/m².
Електромоторът на вентилаторния нагревател работи без функцията за загряване.
Не. Трябва да спазвате мерките за безопасност, отнасящи се до използването на отоплителен уред в баня. Трябва да проверите дали уредът е създаден да бъде използван във всички помещения на жилището, включително в помещенията, в които има риск от напръскване с вода като кухните или баните. За целта прочетете указанията в инструкциите за употреба.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.