ROWENTA Вентилаторна печка за баня Rowenta INSTANT COMFORT AQUA SO6510

Вентилаторна печка за баня Rowenta INSTANT COMFORT AQUA SO6510
Идеална за бързо затопляне на банята

Instant Comfort Aqua затопля всяко пространство в дома безопасно и мощно. Направете банята по-уютна на мига преди и след като вземате душ с безпроблемно използване благодарение на прозрачния капак на контролния панел и специалния стандарт за хидроизолация (IP21).

Референтен код : SO6510F2

Предимства напродукта

БЪРЗ, БЕЗШУМЕН И БЕЗОПАСЕН

Instant Comfort Aqua осигурява мощно отопление с пълно спокойствие за безопасно използване дори в банята.

В зависимост от нуждите ви той разполага с две лесни за регулиране настройки: безшумна настройка, идеална за икономично, продължително използване например при четене, гледане на телевизия или по време на сън, и максимална настройка за бързо, мощно отопление.

И в двата случая широкото разпръскване на топлината и вентилаторът осигуряват равномерно затопляне на помещението за максимален комфорт.

Вентилаторът също така разполага с възможност за охлаждане, с която можете да освежавате малки пространства през топлите месеци.

Компактният му размер и ергономичната дръжка позволяват удобно транспортиране и съхранение.

Характеристики – Сравнение

ТИП ПРОДУКТ
Тип Класически вентилатор  
Цветове СВЕТЛО СИВ  
Височина 0.32  m
ПРЕДСТАВЯНЕ
Мощност 2400  
Вентилатор    
Идеален размер на помещението (m2) 25  
СИГУРНОСТ
Автоматично изключване    
Светлинен индикатор    
Капак на контролния панел    
IP 21 - за баня  
КОМФОРТ И УДОБСТВО ПРИ УПОТРЕБА
Дължина на захранващия кабел 1.7  m
Термостат Механичен  
Дръжка    
Решетка НЕ  
ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Еко функция    
Напрежение 220-230   
Честота 50  Hz
ИНТИЛИГЕНТНОСТ
Функция против замръзване    
ТИШИНА
Мин. ниво на шум 45  dB(A)
Правни бележки
Регламент (ЕС) 2015/1188 : екопроектиране Този продукт е подходящ само за надеждно изолирани помещения или нередовна употреба.  

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

В случай на необичайно прегравяне се включват звуков и светлинен предупредителни сигнали и електрозахранването на нагревателния елемент се изключва. Уредът се включва отново, щом бъде възстановено нормалното му състояние и след като се охлади.
За да се защитят тръбите през зимата например, когато термостатът е в позиция против замръзване и температурата в помещението е около 5°C (41°F), устройството ще се включи автоматично. Тази позиция ще поддържа стайната температура на около 7°C (45°F) (при условие, че захранването на уреда е адаптирано към пространството в помещението).
Важно е да оставите уреда да изстине, преди да навиете кабела. Когато не използвате уреда, съхранявайте го на сухо място.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Поставете всички превключватели в изключено положение и издърпайте щепсела на уреда от контакта.
Не, консумацията на електроенергия зависи единствено от мощността на нагревателя.
Връзката между нивото на мощност и отопляемата площ зависи от желаната температура, от външната температура и от степента на изолация на къщата. Средно използвайте съотношението 100 W/m².
Електромоторът на вентилаторния нагревател работи без функцията за загряване.
Не. Трябва да спазвате мерките за безопасност, отнасящи се до използването на отоплителен уред в баня. Трябва да проверите дали уредът е създаден да бъде използван във всички помещения на жилището, включително в помещенията, в които има риск от напръскване с вода като кухните или баните. За целта прочетете указанията в инструкциите за употреба.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.