ROWENTA ВЕНТИЛАТОРНА ПЕЧКА AIR FORCE INTENSE 2-IN-1 HQ7152

ВЕНТИЛАТОРНА ПЕЧКА AIR FORCE INTENSE 2-IN-1 HQ7152
Най-мощният вентилатор и отоплителен уред*

Air Force Intense съчетава вентилатор и отоплителен уред в едно мощно устройство за оптимален комфорт независимо от сезона. Най-мощният вентилатор и отоплителен уред от Rowenta съчетава чудесна ефективност, осигурявана от технологията 2in1 Air circulator, както и удобни функции за пестене на енергия, които го превръщат в идеален спътник през цялата година.

Референтен код : HQ7152F0

* в гамата Rowenta "2 в 1" при максимална скорост

Powerful 2-in-1 fan and heater

Предимства напродукта

Air Force Intense: мощен вентилатор и отоплителен уред "2 в 1"

Наслаждавайте се на идеален комфорт целогодишно с вентилатора и отоплителен уред 2 в 1 Air Force Intense, най-мощният вентилатор и отоплителен уред* от Rowenta.

Той използва патентованата технология Air Circulator с безшумен режим на вентилатора и настройки за различни нива на завъртане за да осигури широка циркулация на въздуха и оптимално насочен въздушен поток за бързо затопляне или освежаване.

Допълнително неговият Еко режим пести до 50% повече енергия в сравнение с настройката за пълна мощност/максимум на термостата, докато удобният автоматичен режим регулира отоплението или вентилатора според нуждите ви за идеално ниво на комфорт.

Всичко това е допълнено с удобни функции, включително таймер и отложен старт за употреба с едно настройване, както и дистанционно управление за лесен контрол от разстояние.

С Air Force Intense се наслаждавате на комфорт независимо от сезона!

 

 

 

 

Характеристики – Сравнение

ТИП ПРОДУКТ
Тип 2 в 1: нагревател + вентилатор  
Цветове БЯЛ/СРЕБРИСТ  
Корпус ЛЪСКАВ/САТЕН  
Височина 0.6  m
ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Честота на употреба Ежедневно  
Покритие >40 m2  
Таймер/ Автоматично изключване    
Отложен старт    
Еко функция    
Напрежение 220-240   
Честота 50  Hz
ПРЕДСТАВЯНЕ
Мощност 2600  W
Функция трептене    
Вентилатор    
Идеален размер на помещението (m2) 40-45  
СИГУРНОСТ
Автоматично изключване    
Светлинен индикатор    
IP 20  
КОМФОРТ И УДОБСТВО ПРИ УПОТРЕБА
Дължина на захранващия кабел 1.85  m
Термостат Електронен  
Дръжка    
Дистанционно управление    
Отделение за съхранение на дистанционното управление    
Решетка LED  
ИНТИЛИГЕНТНОСТ
Таймер    
Функция против замръзване    
ТИШИНА
Мин. ниво на шум 43  dB(A)
Правни бележки
Регламент (ЕС) 2015/1188 : екопроектиране Този продукт е подходящ само за надеждно изолирани помещения или нередовна употреба.  

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

В случай на необичайно прегравяне се включват звуков и светлинен предупредителни сигнали и електрозахранването на нагревателния елемент се изключва. Уредът се включва отново, щом бъде възстановено нормалното му състояние и след като се охлади.
За да се защитят тръбите през зимата например, когато термостатът е в позиция против замръзване и температурата в помещението е около 5°C (41°F), устройството ще се включи автоматично. Тази позиция ще поддържа стайната температура на около 7°C (45°F) (при условие, че захранването на уреда е адаптирано към пространството в помещението).
Важно е да оставите уреда да изстине, преди да навиете кабела. Когато не използвате уреда, съхранявайте го на сухо място.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Поставете всички превключватели в изключено положение и издърпайте щепсела на уреда от контакта.
Не, консумацията на електроенергия зависи единствено от мощността на нагревателя.
Връзката между нивото на мощност и отопляемата площ зависи от желаната температура, от външната температура и от степента на изолация на къщата. Средно използвайте съотношението 100 W/m².
Електромоторът на вентилаторния нагревател работи без функцията за загряване.
Не. Трябва да спазвате мерките за безопасност, отнасящи се до използването на отоплителен уред в баня. Трябва да проверите дали уредът е създаден да бъде използван във всички помещения на жилището, включително в помещенията, в които има риск от напръскване с вода като кухните или баните. За целта прочетете указанията в инструкциите за употреба.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.