ROWENTA AQUA PERFECT HU5220

AQUA PERFECT HU5220
ПЕРФЕКТНА ВЛАЖНОСТ ЗА ОПТИМАЛЕН КОМФОРТ

С безшумния овлажнител за въздух Aqua Perfect защитете от негативните ефекти на сухия въздух, за оптимално ниво на влажност във Вашия дом. Насладете се на мощния поток на пара с три интелигентни режима, които регулират нивото на влажност в помещението с антибактериално решение *, докато регулируемата скорост и ергономичният дизайн осигуряват по-голям комфорт при употреба.

Референтен код : HU5220F0

Предимства напродукта

Aqua Perfect овлажнител: Перфектна влажност за комфортен дом

С Aqua Perfect въздушен овлажнител се предпазвате от отрицателните ефекти на сухия въздух, за да се насладите на перфектна влажност и оптимален комфорт във Вашия дом.

Мощната струя на парата е свързана с три интелигентни режима: режим Auto Comfort за автоматично регулиране на влажността в зависимост от температурата на стаята ви; Режим на управление за зададено ниво на влажност между 45 % RH и 90 % RH; и непрекъснат режим за постоянна емисия тип мъгла.

В допълнение към мощния поток от пара, воден резервоар с голям капацитет и три регулируеми скорости, този безшумен овлажнител за въздух притежава антибактериално решение, което се бори с развитието на микробите * , като предпазва Вас и Вашето семейство.

Всичко това е съпроводено от нощна настройка, 12-часов таймер, както и ергономичен дизайн за лесно използване и пренасяне на овлажнителя за въздух.

Характеристики – Сравнение

ТЕХНОЛОГИЯ
Тип продукти Овлажнител на въздуха  
Технология Ултразвуково  
Функция нагряване    
Пара Топло и студено  
ПРЕДСТАВЯНЕ
Изпускане на пара 380  
Ефективна площ 53,6 m2  
Вместимост на резервоара за вода (L) 5,9  L
Период на работа до 30 часа  
Звуково ниво до 40  dB(A)
Брой скорости 3  
Покритие >40 m2  
ИНТЕЛИГЕНТНИ ФУНКЦИИ
Автоматичен режим    
Нощен режим    
Хигрометър    
Индикатор за степента на влажност в помещението    
Настройка за степента на влажност Да  
КОМФОРТ ПРИ УПОТРЕБА
Антибактериално действие    
Индикатор за ниво на водата    
Автоматично изключване    
Подвижен резервоар за вода    
Контролен панел Електронен  
Таймер 12  h
Осветление на околната среда    
Дръжка Сгъваем  
Допълнително включени аксесоари 2 x торбички за премахване на котлен камък  
Мощност 110  
Други 220-240 V 50-60 Hz  
Цветове СРЕБЪРЕН / ЧЕРЕН  

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

Преди почистване винаги изключвайте уреда и изваждайте щепсела от контакта.
Никога не потапяйте основата на продукта или захранващия кабел във вода или друга течност. Не използвайте миещи или почистващи препарати за почистване на уреда.
Важно е да почиствате редовно резервоара за вода, камерата за пулверизиране (около керамичния диск) и вентилационните отвори под уреда.
Почистване на диска: Редовното почистване на керамичния диск предотвратява появата на котлен камък. Не използвайте твърди или абразивни средства, за да не повредите диска.
Почистване на резервоара за вода: Отстранете капсулата против котлен камък (в зависимост от модела) и я изплакнете с чиста вода, след което измийте резервоара и капачката му със сапунена вода.
Почистване на камерата за пулверизиране: Напълнете камерата за пулверизиране наполовина с вода/наполовина със смес с бял оцет, оставете да работи в продължение на 4 часа, след това я изпразнете и изплакнете камерата с чиста вода (важно, погрижете се водата да не влиза в отвора на вентилатора).
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.