ROWENTA Aqua Boost HU4020, Овлажнител, 2,5 л, тих режим,

Aqua Boost HU4020, Овлажнител, 2,5 л, тих режим,
Интелигентно овлажняване през деня и нощта

Балансираното ниво на влажност е от съществено значение за оптималния комфорт у дома. С овлажнителя за въздух Aqua Boost на Rowenta се наслаждавате на мощно овлажняване, интелигентни настройки и антибактериално решение за по-чиста мъгла*, всичко това в ергономичен дизайн с контейнер с горно допълване за безпроблемна употреба !

Референтен код : HU4020F0

* Fights the growth of germs in the water base of the device, removes up to 99,9% of Escherichia Coli and Staphylococcus Aureus bacteria representing most of the bacteria known to exist after 30 minutes of use on warm mist position - under normal conditions of use. Tests carried out by an independent laboratory.

Характеристики – Сравнение

ТЕХНОЛОГИЯ
Тип продукти Овлажнител на въздуха  
Технология Ултразвуково  
Пара Топло и студено  
ПРЕДСТАВЯНЕ
Изпускане на пара 380  
Вместимост на резервоара за вода (L) 2.5  L
Период на работа до 15 ч  
Брой скорости 6  
Покритие >40 m2  
ИНТЕЛИГЕНТНИ ФУНКЦИИ
Автоматичен режим    
Нощен режим    
Сензори Не  
Хигрометър    
Индикатор за степента на влажност в помещението    
Настройка за степента на влажност Да  
КОМФОРТ ПРИ УПОТРЕБА
Антибактериално действие    
Касета за деминерализиране    
Автоматично изключване    
Контролен панел Електронен  
Таймер Да  h
Отложен старт NO  
Тип на щепсела EUR  
Цвят на щепсела Бял  
   
   

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

Преди почистване винаги изключвайте уреда и изваждайте щепсела от контакта.
Никога не потапяйте основата на продукта или захранващия кабел във вода или друга течност. Не използвайте миещи или почистващи препарати за почистване на уреда.
Важно е да почиствате редовно резервоара за вода, камерата за пулверизиране (около керамичния диск) и вентилационните отвори под уреда.
Почистване на диска: Редовното почистване на керамичния диск предотвратява появата на котлен камък. Не използвайте твърди или абразивни средства, за да не повредите диска.
Почистване на резервоара за вода: Отстранете капсулата против котлен камък (в зависимост от модела) и я изплакнете с чиста вода, след което измийте резервоара и капачката му със сапунена вода.
Почистване на камерата за пулверизиране: Напълнете камерата за пулверизиране наполовина с вода/наполовина със смес с бял оцет, оставете да работи в продължение на 4 часа, след това я изпразнете и изплакнете камерата с чиста вода (важно, погрижете се водата да не влиза в отвора на вентилатора).
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.