ROWENTA Eole Compact Tower Fan

Eole Compact Tower Fan
Въздушен поток винаги на правилното ниво

Перфектният въздушен поток среща елегантния дизайн във вентилатора Rowenta Eole Compact С триизмерен въздушен поток за подобрено разпределение и широко въртене, той ви дава пълен контрол, лесен транспорт и набор удобни функции, като пасва идеално на всеки дом.

Референтен код : VU6210F0

Rowenta Eole Compact: Fully customizable 3D airflow

Предимства напродукта

Rowenta Eole Compact: Изцяло регулируем 3D въздушен поток

Когато става дума за освежаване, няма нужда да се прави компромис между мощността и дизайна.

С Rowenta Eole Compact мини вентилатор разполагате с въздушен поток и елегантност.

Благодарение на 3D технологията - вертикално регулриане на насочеността на въздуха и широк диапазон на завъртане, въздушният поток е винаги перфектен.

Той ви дава скоростта на класически настолен вентилатор с тройна перка.*

В същото време модерния и компактен дизайн на вентилатора го прави подходящ за всеки дом.

Неговите 3 скорости ви осигуряват тотален контрол според нуждите ви, голямата решетка ви дава подобрена дифузия на въздуха, а тихият режим ви осигурява спокойствие.

Всичко това се допълва от лек дизайн с интегрирана дръжка за лесно пренасяне, както и набор удобни функции за допълнителен комфорт: практично съхранение на кабела, 8 часов таймер, автоматична настройка и екологичен режим за автоматично изключване след 12 часа.

* В сравнение със скоростта на вентилатор Rowenta VU2110 10"

Характеристики – Сравнение

COMFORT IN USE
Дължина на захранващия кабел 1,35  m
Контролен панел Електронен  
Степени на работа 3  
Дръжка    
Таймер    
Таймер 8  h
Решетка LED  
QUIETNESS
Мин. ниво на шума 45  dB(A)
Макс. ниво на шума 60  dB(A)
INTELLIGENCE
Друго ORIENTABLE GRID  
SAFETY
Автоматично изключване    
Светлинен индикатор    
IP 20  
TECHNICAL CHARACTERISTICS
Напрежение 220-240   
Честота 50/60  Hz
Мотор    
Мощност 30  
Sound level Very quiet (<45 db(A))  
Number of settings 3 speeds  
Таймер/ Автоматично изключване    

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

Винаги проверявайте състоянието на уреда, контакта и захранващия кабел. Дръжте уреда на разстояние 50 см от всякакви предмети (завеси, стени, аерозоли и др.). Не допускайте в уреда да проникне вода. Не докосвайте уреда с мокри ръце. Преди да започнете работа, уверете се, че уредът е поставен на стабилна и здрава повърхност и е в правилно работно положение (в изправено положение върху крачетата си).
Винаги го изключвайте и изваждайте щепсела от контакта, преди да го преместите.
Трябва да държите уреда на разстояние над 50 см от всякакви предмети (стени, завеси, аерозоли...). Не забравяйте, че има хоризонтални и вертикални варианти, повечето от които са регулируеми, така че можете да изберете вентилатора си в зависимост от наличното пространство и интериора.
Важно е да изключите вентилатора, преди да правите каквото и да било по поддръжката. Можете да почистите устройството с леко навлажнена кърпа. Никога не допускайте в уреда да влезе вода. Използвайте прахосмукачка, за да почистите предната решетка. Никога не използвайте абразивни препарати, за да не повредите външния вид на уреда.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Когато тази функция е включена, вентилаторът автоматично се върти от ляво на дясно и след това от дясно на ляво, като разпределя въздуха в цялата стая. Ако потребителят желае концентриран въздушен поток само на едно място, функцията трябва да бъде изключена.
Системата се възползва от въздушния поток, създаден от вентилатора,за да разпръсква инсектицид срещу комари в същото време.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.