ROWENTA ESSENTIAL VU2110

ESSENTIAL VU2110
Високо качество, 100% сигурност, ултра компактен

Високо качество и 100% сигурност от Rowenta. Ултра компактен и ефикасен.

Настолен вентилатор Rowenta Essential Compact осигурява силно усещане за хладен въздух. Той е с компактен, ергономичен дизайн, който се вписва идеално върху маса или бюро, пестейки място без компромис с ефективността. Неговата подсилена и защитена решетка има малки разстояния за вашето пълно спокойствие. Разхладете се, и не само. Стилният черен цвят със сини нюанси пасва идеално на всеки дизайн на офис или дом. Лесен за пренос, удобен както за офиса, така и за дома или за вилата. Вентилатор Rowenta Essential Compact има две скорости на работа, за да може лесно да контролирате потока на прохладен въздух.

Референтен код : VU2110F0

*По-безопасни решетки в сравнение с европейския стандарт за сигурност № EN60335-1 (2012)

*В зависимост от модела въздушният поток може да варира +/- 10%

Предимства напродукта

Освежаване в съчетание с ултра компактен размер и изключителна сигурност.

Essential Compact съчетава пестяща пространство конструкция с подсилена решетка* за оптимална сигурност и използване без притеснения.

Мощният въздушен поток на този ергономичен, лесен за транспортиране модел осигурява незабавно усещане за свежест с поток до 20 m³/min**.

Удобно разположен на бюро, нощно шкафче или друга маса в дома ви, или прибран, той не прави компромиси с ефективността.

С две различни настройки за въздушния поток той позволява регулиране според нуждите ви.

Характеристики – Сравнение

ВИД НА ПРОДУКТА
Тип Класически  
Модел Настолен  
Диаметър 25  cm
Диаметър (инчове) 10''  
Максимална височина 0.45  m
Размери (ДxВxДб) 0.38x0.45x0.13  m
ПРЕДСТАВЯНЕ НА ВЪЗДУХОПОТОКА
Макс. въздушен поток (m3/min) 20  
Автоматично трептене    
Ориентация    
Брой ножове 3  
КОМФОРТ ПРИ УПОТРЕБА
Дължина на захранващия кабел 1,70  m
Контролен панел Механичен  
Степени на работа 3 скорости  
Дръжка    
Решетка НЕ  
ТИШИНА
Макс. ниво на шума 54  dB(A)
ДРУГИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Друго ПРЕДПАЗНИ РЕШЕТКИ - ЕКСТРЕМНА СИГУРНОСТ ДОРИ И ЗА ВАШЕТО ДЕТЕ  

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

Винаги проверявайте състоянието на уреда, контакта и захранващия кабел. Дръжте уреда на разстояние 50 см от всякакви предмети (завеси, стени, аерозоли и др.). Не допускайте в уреда да проникне вода. Не докосвайте уреда с мокри ръце. Преди да започнете работа, уверете се, че уредът е поставен на стабилна и здрава повърхност и е в правилно работно положение (в изправено положение върху крачетата си).
Винаги го изключвайте и изваждайте щепсела от контакта, преди да го преместите.
Трябва да държите уреда на разстояние над 50 см от всякакви предмети (стени, завеси, аерозоли...). Не забравяйте, че има хоризонтални и вертикални варианти, повечето от които са регулируеми, така че можете да изберете вентилатора си в зависимост от наличното пространство и интериора.
Важно е да изключите вентилатора, преди да правите каквото и да било по поддръжката. Можете да почистите устройството с леко навлажнена кърпа. Никога не допускайте в уреда да влезе вода. Използвайте прахосмукачка, за да почистите предната решетка. Никога не използвайте абразивни препарати, за да не повредите външния вид на уреда.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Когато тази функция е включена, вентилаторът автоматично се върти от ляво на дясно и след това от дясно на ляво, като разпределя въздуха в цялата стая. Ако потребителят желае концентриран въздушен поток само на едно място, функцията трябва да бъде изключена.
Системата се възползва от въздушния поток, създаден от вентилатора,за да разпръсква инсектицид срещу комари в същото време.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.