ROWENTA CLASSIC VU6140

CLASSIC VU6140
Атрактивен и лесен за използване вентилатор

Вентилаторът Classic осигурява оптимална свежест в лесна за транспортиране форма. С три скорости и избор между фокусиран и трептящ въздушен поток, той се адаптира идеално към всяка ситуация. Вграден таймер до два часа изключва вентилатора вместо вас за по-лесно използване и пълно спокойствие.

Референтен код : VU6140F0

ПРОХЛАДА ВЪВ ВСЯКА СИТУАЦИЯ

Вентилатор Classic съчетава приятен, лесен за използване дизайн с мощен въздушен поток, осигурявайки оптимална свежест с този изправен модел.

Лесен за разполагане или прибиране, той не прави компромиси с ефективността, осигурявайки широко разпръскване на въздуха в цялото помещение.

Избирайте от три различни скорости, както и между трептящ или фокусиран въздушен поток за персонализирано усещане за свежест, подходящо за всяка ситуация.

За допълнителен комфорт вградената функция за таймер до два часа ви позволява да изпълнявате ежедневните си дейности с пълно спокойствие.

Характеристики – Сравнение

COMFORT IN USE
Дължина на захранващия кабел 1.8  m
Контролен панел Механичен  
Степени на работа 3  
Дръжка    
Таймер    
Таймер 2  h
Решетка НЕ  
QUIETNESS
Мин. ниво на шума 50  dB(A)
Макс. ниво на шума 59  dB(A)
SAFETY
Автоматично изключване    
IP 20  
TECHNICAL CHARACTERISTICS
Напрежение 220   
Честота 50-60  Hz
Мотор    
Мощност 35  
Автономност НЕ  

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

Винаги проверявайте състоянието на уреда, контакта и захранващия кабел. Дръжте уреда на разстояние 50 см от всякакви предмети (завеси, стени, аерозоли и др.). Не допускайте в уреда да проникне вода. Не докосвайте уреда с мокри ръце. Преди да започнете работа, уверете се, че уредът е поставен на стабилна и здрава повърхност и е в правилно работно положение (в изправено положение върху крачетата си).
Винаги го изключвайте и изваждайте щепсела от контакта, преди да го преместите.
Трябва да държите уреда на разстояние над 50 см от всякакви предмети (стени, завеси, аерозоли...). Не забравяйте, че има хоризонтални и вертикални варианти, повечето от които са регулируеми, така че можете да изберете вентилатора си в зависимост от наличното пространство и интериора.
Важно е да изключите вентилатора, преди да правите каквото и да било по поддръжката. Можете да почистите устройството с леко навлажнена кърпа. Никога не допускайте в уреда да влезе вода. Използвайте прахосмукачка, за да почистите предната решетка. Никога не използвайте абразивни препарати, за да не повредите външния вид на уреда.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Когато тази функция е включена, вентилаторът автоматично се върти от ляво на дясно и след това от дясно на ляво, като разпределя въздуха в цялата стая. Ако потребителят желае концентриран въздушен поток само на едно място, функцията трябва да бъде изключена.
Системата се възползва от въздушния поток, създаден от вентилатора,за да разпръсква инсектицид срещу комари в същото време.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.