ROWENTA Настолен вентилатор TURBO SILENCE EXTREME+ VU2730

Настолен вентилатор TURBO SILENCE EXTREME+ VU2730
Мощно и тихо охлаждане

Насладете се на изключително освежаване в пълна тишина с настолния вентилатор Turbo Silence Extreme + на Rowenta. Със само 38dBA, той е идеален за безпрепятствено използване по време на сън, гледане на телевизия, работа или учене, този високопроизводителен вентилатор е най-мощният и безшумен вентилатор, създаван някога от Rowenta *!

* 38 dBA при минимална скорост и 45m3 / min при максимална скорост, сред феновете на масата на Rowenta

Референтен код : VU2730F0

*Among Rowenta table fans. **The rate may vary +/- 10% depending on the model.

Turbo Silence Extreme+ Fan: Power you can't hear!

Предимства напродукта

Характеристики – Сравнение

ВИД НА ПРОДУКТА
Тип Класически  
Модел Настолен  
Диаметър 30  cm
Диаметър (инчове) 12  
Брой лампи 2  
ПРЕДСТАВЯНЕ НА ВЪЗДУХОПОТОКА
Турбо функция за усилване на въшдушната струя    
Автоматично трептене    
Ориентация    
Брой ножове 5  
КОМФОРТ ПРИ УПОТРЕБА
Дължина на захранващия кабел 1.5  m
Контролен панел Механичен  
Степени на работа 4  
ТИШИНА
Нощен режим    

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

Винаги проверявайте състоянието на уреда, контакта и захранващия кабел. Дръжте уреда на разстояние 50 см от всякакви предмети (завеси, стени, аерозоли и др.). Не допускайте в уреда да проникне вода. Не докосвайте уреда с мокри ръце. Преди да започнете работа, уверете се, че уредът е поставен на стабилна и здрава повърхност и е в правилно работно положение (в изправено положение върху крачетата си).
Винаги го изключвайте и изваждайте щепсела от контакта, преди да го преместите.
Трябва да държите уреда на разстояние над 50 см от всякакви предмети (стени, завеси, аерозоли...). Не забравяйте, че има хоризонтални и вертикални варианти, повечето от които са регулируеми, така че можете да изберете вентилатора си в зависимост от наличното пространство и интериора.
Важно е да изключите вентилатора, преди да правите каквото и да било по поддръжката. Можете да почистите устройството с леко навлажнена кърпа. Никога не допускайте в уреда да влезе вода. Използвайте прахосмукачка, за да почистите предната решетка. Никога не използвайте абразивни препарати, за да не повредите външния вид на уреда.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Когато тази функция е включена, вентилаторът автоматично се върти от ляво на дясно и след това от дясно на ляво, като разпределя въздуха в цялата стая. Ако потребителят желае концентриран въздушен поток само на едно място, функцията трябва да бъде изключена.
Системата се възползва от въздушния поток, създаден от вентилатора,за да разпръсква инсектицид срещу комари в същото време.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.