ROWENTA Настолен вентилатор ESSENTIAL VU2330

Настолен вентилатор ESSENTIAL VU2330
Мощно и тихо охлаждане

С вентилатора за маса Essential + на Rowenta се насладете на мощно и тихо освежаване.

Предлагайки висока ефективност- до 34м3 /мин при максимална скорост *, тиха употреба - 46dB (A) при минимална скорост, три скорости и набор от удобни функции, този вентилатор е същественото допълнение към вашия дом през месеците с топло време.

Референтен код : VU2330F0

*Нивото може да варира с +/- 10% според продуктите

Essential + Fan: Powerful yet quiet cooling

Предимства напродукта

Характеристики – Сравнение

ВИД НА ПРОДУКТА
Тип Класически  
Модел Настолен  
Диаметър 30  cm
Диаметър (инчове) 12  
ПРЕДСТАВЯНЕ НА ВЪЗДУХОПОТОКА
Макс. въздушен поток (m3/min) 34  
Автоматично трептене    
Ориентация    
Брой ножове 3  
КОМФОРТ ПРИ УПОТРЕБА
Дължина на захранващия кабел 1.8  m
Контролен панел Механичен  
Степени на работа 3  
Решетка НЕ  
ТИШИНА
Мин. ниво на шума 46  dB(A)

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

Винаги проверявайте състоянието на уреда, контакта и захранващия кабел. Дръжте уреда на разстояние 50 см от всякакви предмети (завеси, стени, аерозоли и др.). Не допускайте в уреда да проникне вода. Не докосвайте уреда с мокри ръце. Преди да започнете работа, уверете се, че уредът е поставен на стабилна и здрава повърхност и е в правилно работно положение (в изправено положение върху крачетата си).
Винаги го изключвайте и изваждайте щепсела от контакта, преди да го преместите.
Трябва да държите уреда на разстояние над 50 см от всякакви предмети (стени, завеси, аерозоли...). Не забравяйте, че има хоризонтални и вертикални варианти, повечето от които са регулируеми, така че можете да изберете вентилатора си в зависимост от наличното пространство и интериора.
Важно е да изключите вентилатора, преди да правите каквото и да било по поддръжката. Можете да почистите устройството с леко навлажнена кърпа. Никога не допускайте в уреда да влезе вода. Използвайте прахосмукачка, за да почистите предната решетка. Никога не използвайте абразивни препарати, за да не повредите външния вид на уреда.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Когато тази функция е включена, вентилаторът автоматично се върти от ляво на дясно и след това от дясно на ляво, като разпределя въздуха в цялата стая. Ако потребителят желае концентриран въздушен поток само на едно място, функцията трябва да бъде изключена.
Системата се възползва от въздушния поток, създаден от вентилатора,за да разпръсква инсектицид срещу комари в същото време.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.