ROWENTA Настолен вентилатор ESSENTIAL+ VU2310

Настолен вентилатор ESSENTIAL+ VU2310
Мощно и тихо охлаждане

С настолния вентилатор Rowenta Essential + desk, се наслаждавате на мощно и тихо освежаване. Благодарение на доброто представяне, тихата употреба, двете скорости и редица комфортни функции този вентилатор е необходимо допълнение за дома ви през топлите месеци. Две различни регулируеми скорости осигуряват идеалното ниво на освежаване според нуждите ви. Ултра компактната конструкция улеснява преместването и съхранението. Наслаждавайте се на безшумно освежаване (46 dBA)* докато гледате телевизия, работите или си прекарвате приятно с приятелите и семейството. *При минимална скорост Essential+ осигурява мощно охлаждане, което ви дава чудесно освежаване с до 20 m3/min*. Той е оборудван и с издръжлив меден мотор за дългосрочна ефективност и по-висока устойчивост при високи температури. 

Референтен код : VU2310F0

*Нивото може да варира с +/- 10% според продуктите

Въздушният поток може да вариата +/- 10% в зависимост от продукта.

Вентилатор Essential+: Мощно и тихо охлаждане

Наслаждавайте се на мощен охлаждащ ефект на спокойствие и в тишина благодарение на вентилатора Essential + от Rowenta.

Високоефективното освежаване (до 18 m3/min) се справя дори с най-горещите условия благодарение на мощния и издръжлив меден мотор, който осигурява дългосрочна ефективност.

Същевременно ниската скорост обещава тихо освежаване — идеално докато спите, гледате телевизия или работите.

Оборудван с две скорости за персонализирано освежаване, този ултра компактен настолен вентилатор се премества и се прибира лесно, когато не се използва.

Всичко това се допълва от комфортни функции, включително автоматично завъртане и насочване.

С Essential + необходимото освежаване влиза в дома ви!

 

 

 

 

 

Характеристики – Сравнение

ВИД НА ПРОДУКТА
Тип Класически  
Модел Настолен  
Диаметър 25  cm
Диаметър (инчове) 10  
ПРЕДСТАВЯНЕ НА ВЪЗДУХОПОТОКА
Автоматично трептене    
Ориентация    
Брой ножове 3  
КОМФОРТ ПРИ УПОТРЕБА
Контролен панел Механичен  
Степени на работа 2  
Решетка НЕ  

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

Винаги проверявайте състоянието на уреда, контакта и захранващия кабел. Дръжте уреда на разстояние 50 см от всякакви предмети (завеси, стени, аерозоли и др.). Не допускайте в уреда да проникне вода. Не докосвайте уреда с мокри ръце. Преди да започнете работа, уверете се, че уредът е поставен на стабилна и здрава повърхност и е в правилно работно положение (в изправено положение върху крачетата си).
Винаги го изключвайте и изваждайте щепсела от контакта, преди да го преместите.
Трябва да държите уреда на разстояние над 50 см от всякакви предмети (стени, завеси, аерозоли...). Не забравяйте, че има хоризонтални и вертикални варианти, повечето от които са регулируеми, така че можете да изберете вентилатора си в зависимост от наличното пространство и интериора.
Важно е да изключите вентилатора, преди да правите каквото и да било по поддръжката. Можете да почистите устройството с леко навлажнена кърпа. Никога не допускайте в уреда да влезе вода. Използвайте прахосмукачка, за да почистите предната решетка. Никога не използвайте абразивни препарати, за да не повредите външния вид на уреда.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Когато тази функция е включена, вентилаторът автоматично се върти от ляво на дясно и след това от дясно на ляво, като разпределя въздуха в цялата стая. Ако потребителят желае концентриран въздушен поток само на едно място, функцията трябва да бъде изключена.
Системата се възползва от въздушния поток, създаден от вентилатора,за да разпръсква инсектицид срещу комари в същото време.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.