ROWENTA Urban Cool VU6720, Вентилатор- кула, 3 скорости

Urban Cool VU6720, Вентилатор- кула, 3 скорости
Мощно охлаждане, ултратънък дизайн

Вентилаторът Urban Cool на Rowenta осигурява оптимална свежест в ултратънък дизайн, който идеално се вписва във вътрешното пространство и е лесен за съхранение. С три скорости и избор на фокусиран или осцилиращ въздушен поток, той перфектно се адаптира към всяка ситуация.

  • Вентилатор с ултратънък дизайн, който изчезва във всеки домашен интериор
  • Мощна въздушна скорост за изключително освежаване
  • 3 регулируеми скорости за персонализиран охлаждащ ефект, адаптиран към всяка нужда
  • Безшумен вентилатор само с 46dB(A) при минимална скорост—за тиха, необезпокоявана употреба
  • Интегрирана дръжка за лесно транспортиране и съхранение, навсякъде в дома

Референтен код : VU6720F0

Urban Cool tower fan: Powerful cooling, ultra-slim design

Предимства напродукта

Характеристики – Сравнение

COMFORT IN USE
Дължина на захранващия кабел 1,8  m
Контролен панел Механичен  
Степени на работа 3  
Дръжка    
Решетка НЕ  
SAFETY
IP 20  
TECHNICAL CHARACTERISTICS
Честота 50  Hz
Мощност 40  W
Цветове Бял  
Number of settings 3 speeds  

Инструкции и Ръководство

Често задавани въпроси

Винаги проверявайте състоянието на уреда, контакта и захранващия кабел. Дръжте уреда на разстояние 50 см от всякакви предмети (завеси, стени, аерозоли и др.). Не допускайте в уреда да проникне вода. Не докосвайте уреда с мокри ръце. Преди да започнете работа, уверете се, че уредът е поставен на стабилна и здрава повърхност и е в правилно работно положение (в изправено положение върху крачетата си).
Винаги го изключвайте и изваждайте щепсела от контакта, преди да го преместите.
Трябва да държите уреда на разстояние над 50 см от всякакви предмети (стени, завеси, аерозоли...). Не забравяйте, че има хоризонтални и вертикални варианти, повечето от които са регулируеми, така че можете да изберете вентилатора си в зависимост от наличното пространство и интериора.
Важно е да изключите вентилатора, преди да правите каквото и да било по поддръжката. Можете да почистите устройството с леко навлажнена кърпа. Никога не допускайте в уреда да влезе вода. Използвайте прахосмукачка, за да почистите предната решетка. Никога не използвайте абразивни препарати, за да не повредите външния вид на уреда.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Когато тази функция е включена, вентилаторът автоматично се върти от ляво на дясно и след това от дясно на ляво, като разпределя въздуха в цялата стая. Ако потребителят желае концентриран въздушен поток само на едно място, функцията трябва да бъде изключена.
Системата се възползва от въздушния поток, създаден от вентилатора,за да разпръсква инсектицид срещу комари в същото време.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.